Beauty

Pa kaj ti vsak dan nosiš make-up? JA!

20/07/2018

To vprašanje sem v času porodniškega dopusta prejela večkrat in mnogi so bili začudeni nad mojim pritrdilnim odgovorom. Saj morda je res malo čudno, da sem si s tem naložila vsakodnevno dodatno delo, kot da soočanje z dojenčkom in vsemi njegovimi potrebami ne bi bilo dovolj, a ker se s kančkom ličil na sebi počutim boljše, se mi to zagotovo obrestuje. Vedno sem trdila, da se ne bi rada zanemarila, ko bom enkrat postala mami, zato sem se preprosto odločila, da bom skrbi zase ostala zvesta, pa četudi bom morala kot zaposlena mami kdaj pri tem zelo pohiteti. Glede na to, da v zadnjem letu še nisem prespala noči, je logično, da se to pozna tudi na mojem obrazu. Zdi se mi fino, da lahko s 3-minutnim make-upom vsaj malce popravim situacijo, dosežem malce samozavestnejšo držo in se spet prepoznam v ogledalu.

Moj hitri make-up sestoji iz:

– nežne obarvane kreme. Trenutno prisegam na Frezyderm obarvano kremo z zaščitnim faktorjem 50, nad katero ne bi mogla biti bolj navdušena. Na prvi vtis deluje pretemna, a se v resnici spoji s kožo in se enakomerno vpije, za seboj pa pušča mehak žameten zaključek, brez lis. Krema je res prekrivna in obstojna, hkrati pa tudi izredno negovalna. Obožujem! Več o tej čudoviti kremi in njeni brezbarvni različici, ki jo uporabljam kot podlago make-upu, si lahko prebereš na sledeči povezavi: TUKAJ

– svetlega senčila, ki ga nanesem v notranje kotičke očes, in temnega senčila, ki ga nanesem na zunanji del očes, hkrati pa z njim tudi oblikujem obrvi. Uporabljam senčili iz paletke Make-up Revolution.

– maskaro Bourjois Paris, ki poskrbi za volumen trepalnic.

– bronzer Rimmel London in občasno osvetljevalec Bourjois Paris vdahneta obrazu svežino.

– svinčnik za ustnice Grimmas poskrbi za lepo obliko ustnic skozi ves dan, dodatno nego in mehkobo pa dosežem z bleščilom Max Factor.

Morda je videti in brati komplicirano, a ko imaš vsakodnevno pri roki teh nekaj kosov ličil, se z njimi spoprijateljiš in jih uporabiš avtomatično. To sem, to tja, še malce tega sem in si na koncu 😹😹😹

Foto: Žiga Lovšin

You Might Also Like