Fashion My style

Obleka v stilu grške boginje

26/07/2019

Ko sem v pomladnih dneh zašla med police na novo odprte trgovine Reserved, sem se v trenutku zaljubila v to obleko. V glavi sem si narisala cel kup priložnosti, kamor jo bom lahko oblekla. Kako zelo tipična ženska fora! Tisto praznovanje, kak blogerski dogodek, sprehod ob morju … Bom lepa kot grška boginja, sem si rekla in takoj upravičila svoj nakup. Dejansko sem oblekla obleko za en sprehod ob morju in ga ovekovečila na pričuječih fotografijah, kaj več priložnosti pa ta prelepa obleka ni dobila – za enkrat. Malce sem pozabila, da ne hodim več toliko po zabavah in dogodkih. UPS! Kakorkoli že, nakupa mi ni žal, saj je to kos, ki bo zagotovo še dobil svojih “nekaj ur” slave, že med fotografiranjem pa sem se v njej počutila tako lahkotno, vilinsko in kar malo nadzemeljsko, da so občutki name delovali kar malce terapevtsko. Ženske to pač rabimo!

Obleko sem stilirala z ljubko škatlasto torbico in minimalističnimi sandali iz trgovine CCC. Naj povem, da so ti sandali definitivno hit moje poletne garderobe. Glede na to, da je CCC prisoten v vse več slovenskih mestih, ti svetujem, da se odpraviš tja po ta par sandal. To je sinonim za udobje, ljubkost in dnevno eleganco.

Nosim:

Obleka in torba Reserved

Sandali CCC

Špangice Evelyn shop

Ura in nakit CLUSE (Slowatch Slovenija)

Za te čudovite nohtke bi se rada zahvalila Rebeki iz Rebekine lepotilnice. Ne le, da je pastelno rožnat odtenek pisan na mojo kožo in se z njim najboljše počutim, Rebeka mi je z laki znamke Gelish izdelala nohte, ki na rokah zdržijo ves mesec, na nogah pa konkretno dlje od tega. Noro!

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like