Modeling

Obleka Love, Eva ♥ na modni reviji Deichmann

08/04/2016

V sladkem pomladnem utripu mestnega središča je bila včeraj predstavljena nova kolekcija Deichmann čevljev in torbic za pomlad in poletje 2016. Ob pomladno obarvani glasbeni spremljavi kitarista Urbana Grabenška in pevke Tamare  Goričanec smo manekenke Zlata Okugić , Karin Škufca in moja malenkost predstavile modne trende prihajajočih mesecev. Od vrtoglavo visokih pet do sproščenega modnega udobja in poletnih natikačev ter nepogrešljivih torbic – kolekcijo navdihujejo barvita lahkotnost, romantični pasteli, detajli resic, vezalk in kovinski sijaj. Zbrane modne poznavalke (modne novinarke in blogerke) so med čevlji najbolj navdušili črni salonarji z vezalkami, med torbicami pa nežna  dvobarvna pastelna torbica.

_MG_5478

Pomladno-poletna kolekcija znamke Deichmann ponuja zares pestro paleto čevljev in torbic. Priznati moram, da so tudi mene navdušile rožnate balerinke in črni salonarji z vezalkami, prevzelo me je udobje pastelno zelenih športnih copat, s katerimi bi se z veseljem podala na večerni tek ali pa ležeren sprehod po mestu, poletja pa si ne predstavljam niti brez vrtoglavo visokih polnih pet, v kakršnih smo se z Zlato in Karin sprehodile v zadnjem izhodu. A včerajšnja modna revija ni bila posebna zgolj zaradi Deichmannove obutve in dodatkov, pač pa tudi zato, ker sem se puncama po modni pisti sprehodila v asimetrični obleki z lastnim podpisom. Predstavila sem vam jo na tej povezavi: https://loveeva.si/blog/tararara-predstavljam-prvo-obleko-s-podpisom-love-eva/. Prav poseben občutek je bilo gledati, kako se dekleti sprehajata po pisti v mojem izdelku, sama pa sem se v obleki tako fino počutila, da je nisem slekla niti v nadaljevanju dneva. Izjemno. In jasno, obleka bo že čez nekaj dni v prodaji, svoj kos pa lahko rezevirate že sedaj!

PS: Ob tej priložnosti bi se rada zahvalila simpatični Sandri Vlahovič iz salona medinmleko, ki mi je v četrtek navsezgodaj zjutraj, ko sem bila v še dokaj sesutem stanju, naredila prekrasne kodrčke, ki so služili svojemu namenu ves dan, pa čeprav je bil ta razgiban in leteč.

REZERVIRAJ-SVOJO

mayermccann_deichmann_lolita_web-20_MG_5477_MG_5657_MG_5484mayermccann_deichmann_lolita_press-8mayermccann_deichmann_lolita_web-68mayermccann_deichmann_lolita_press-12_MG_5599_MG_5624_MG_5496

Foto: Katarina Veselič, Jani Ugrin

You Might Also Like