Beauty

Novoletne zaobljube: želim biti srečna!

08/01/2019

Novo leto, novi začetki, novi mi. Ob vstopu v vsako novo leto si zadam cel kup nekih zaobljub in ciljev, želja in idej. Letos je drugače. Nič kaj veliko se nisem zaobljubljala, vem pa, da si želim biti srečna in da bom storila vse, da bo temu res tako. Srečna v odnosu z drugimi, predvsem pa srečna in pomirjena s seboj. Ne hlepim več po trumah prijateljev, želim si le iskrenih, toplih in negovanih odnosov z najbližjimi in moja edina želja je, da jim letos namenim več svojega časa, kvalitetnega druženja in izrazov hvaležnosti. Mislim, da je to največ, kar lahko storim in že na ta način bom veliko bolj pomirjena – tudi sama s sabo, saj se na ta način bogatim, hranim, predvsem pa neverjetno uživam.

Če sem pred prihodom Mile veliko časa namenjala športu in v njem iskala trenutke zase, pa sedaj zanj preprosto ne najdem toliko časa. Bo že prišel spet čas tudi za intenzivno vadbo in redne ure joge, trenutno pa proste trenutke namenjam igri z Milo. Najbližje vadbi pri meni ostajajo sprehodi z vozičkom, a zaenkrat mi to tudi povsem ustreza. Vsako obdobje zahteva svoje in trenutno sem v fazi, ko imam v življenju druge prioritete. Kljub vsemu pa sem v zadnjih mesecih kar malo zabredla pri prehrani. Čokolada mi je zlezla pod kožo, rogljiček za malico je bila vedno bolj mikavna izbira kot solata, med prazniki so želodček božale božične pregrehe. Rada poudarim, da s pregrehami ni nič narobe, če so le ujete v prave meje. Mene so trenutki šibkosti, prenatrpanosti in utrujenosti v zadnjih nekaj mesecih pahnili čez mejo, a še vedno rada rečem, da me rešujejo zdrav zajtrk (vsaj dan začnem, kot je prav) ter vegetarijanska prehrana s pretežnim izborom živil, ki ustrezajo moji krvni skupini. Kakorkoli, moja novoletna zaobljuba ali pa raje kompromis je, da kljub vsemu ponovno začnem svoje telo dojemati kot tempelj, kot največji zaklad, ki ga imam, in si zasluži preprosto več kvalitetnega vnosa, več ljubezni, če želiš.

Že v prazničnem času, sedaj pa le še bolj intenzivno, sem pričela ponovno uživati Tummy Tox. Čeprav med prazniki na prehrano nisem pazila, sem želela vsaj s pomočjo čaja in razstrupljevalnih kapsul spodbuditi presnovo in ohraniti urejeno prebavo. Natanko to mi je tudi uspelo. Počutila sem se super in v novo leto vstopila z dodatno motivacijo, da želim na začrtani poti vztrajati. Pri Tummy Tox so namreč ob vstopu v leto 2019 pripravili paket FIT 2019, ki je trenutno na voljo po 68% nižji ceni, poleg kapsul Detox Caps in čaja Skinny Me Tea pa se v njem nahajajo jutranji čaj Daily Kick Tea in večerni čaj Sleep Tight Tea ter vitaminski gumijasti medvedki Multivitamin Gummies.

Ponudbo in super znižano ceno preveri na povezavi: FIT 2019

Glede na to, da sem očiščevalno kuro s Tummy Tox pripravki naredila večkrat v letu 2018, sem tokrat k stvari pristopila postopoma. Najprej sem v vsakdan, kot že rečeno, dodala čaj Skinny Me Tea, ki ga spijem enkrat dnevno, in kapsule Detox Caps, ki jih zaužijem po vsakem večjem obroku, torej trikrat dnevno. S tema izdelkoma sem začela, ker vem, da delujeta in ob doslednem uživanju le-teh res čutim učinek, počutje se hitro izboljša, kar pa je zame motivacija, da vztrajam in dam od sebe še več.

Čaj Skinny Me Tea pomaga pri topljenju maščob in prepreči proizvodnjo novih, spodbuja metabolizem in iz telesa odstranjuje toksine, ki zavirajo proces hujšanja. Je, torej, najboljši zaveznik v boju za super postavo in, od kar obstaja, precej redno na mojem vsakodnevnem “meniju”. Sedaj sem mu dodala še razstrupljevalne kapsule, ki veljajo za super podporo čaju.

Detox caps sestojijo iz dveh alg, klorele in rjave alge, njihovo delovanje pa je intenzivno: zaustavijo željo po hrani, zato z njimi lažje nadzorujem napade lakote, preprečijo nastajanje maščob in pospešijo topljenje maščob ter s tem odstranjevanje toksinov iz telesa, zaščitijo telo pred škodljivimi učinki težkih kovin, pospešijo metabolizem in napolnijo telo z dodatno energijo, prečistijo telo in uredijo prebavo, okrepijo hormonski in imunski sistem.

V naslednjih nekaj dneh bom, torej, še naprej vztrajala s tema izdelkoma, z novim letom pa sem jima dodala še jutranji čaj Daily Kick Tea in večerni čaj Sleep Tight Tea iz Tummy Tox paketa FIT 2019 . Kmalu se ti tako vnovič javim in sporočim rezultate, učinke in svoje stanje. Vabim te, da se mi pridružiš že sedaj in si moja podpora na lovu za dobrim počutjem. Si zraven? Zakaj ne bi bilo uresničevanje novoletnih zaobljub družabno in prijetno, postopno in predvsem brez doze stresa? To ti iskreno želim, pa ne glede na to, kaj si si zadala uresničiti v letu 2019.

Foto: Nike Koležnik

You Might Also Like