Beauty

Nov način nošenja parfuma

11/11/2016

Obožujem inovativne pristope. Obožujem izdelke, ki ponujajo nekaj več. Obožujem izdelke, ki se lahko pohvalijo z več vlogami. In enega takšnih sem pred kratkim zasledila pri podjetju MySpirit in Rebeki Dremelj. Gre za  parfumsko verižico 3 v 1, ki mi ponuja naslednje: dolgo dišim, nosim prekrasen stilski kos nakita in z eno potezo prilagodim parfum situaciji in stajlingu primerno. Se sprašujete, kako je to mogoče? Berite dalje …

eva-ahacevcic_love-eva_my-spirit_parfum_medaljon_verizica

Pri podjetju MySpirit so oblikovali elegantno srebrno verižico z okrasnim medaljonom. Izdelek se mi je v trenutku zdel zanimiv in vreden preizkusa. Naročila sem ga in v prekrasni škatlici poleg verižice z medaljonom prejela tri blazinice. To so blazinice, na katere kanemo nekaj kapljic našega najljubšega parfuma. Blazinice obstajajo v rumeni, modri, zeleni, črni, vijolični, roza in rdeči barvi, izbirate pa lahko med štirimi motivi medaljonov na parfumski verižici: vila, drevo, rozeta, metulj (izbereš ga lahko TUKAJ). Jaz sem izbrala metulja, na fotografijah pa nosim medaljon z rumeno blazinico, saj se lepo poda s cvetličnim potiskom na obleki.

eva-ahacevcic_love-eva_my-spirit_parfum_medaljon_verizica-1

Uporaba parfumske verižice je res preprosta in racionalna: Na blazinico (ki jo lahko barvno uskladite s svojo garderobo) kanite nekaj kapljic vašega najljubšega parfuma (izberete ga lahko kar TUKAJ). Blazinico vstavite v medaljon, verižico obesite okoli vratu ter – zablestite in zadišite! Predvsem pa bodite brez skrbi – blazinica ohranja vonj do 4-5 dni, zato bo vaša poraba parfuma od sedaj naprej precej manjša.

eva-ahacevcic_love-eva_my-spirit_parfum_medaljon_verizica-3

Zakaj mi je ta inovativni kos nakita še všeč? Ker načeloma nisem človek, ki bi želel s svojim prihodom odišaviti ves prostor in se oblivati s parfumom, pač pa imam rada diskretne vonje; všeč mi je občutek, da dišim sebi in osebi, ki se mi približa. To je dovolj. Parfumska verižica ima dišavni epicenter skoncentriran na eno točko in vedno, ko si zaželim, da me poboža moj najljubši vonj, medaljon le približam nosu in si dovolim, da me za trenutek odnese v omamni svet dišave Dior ‐ J’adore (ali v MySpirit jeziku: JOR&JOR – W006).

eva-ahacevcic_love-eva_my-spirit_parfum_medaljon_verizica-7

Uživajte v novih načinih nošenja parfuma!

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like