Fashion My style

Njihovo veličanstvo Pletenine

14/11/2016

Pretekli teden sem se v trgovini Max&Co. skupaj s peščico ostalih modnih blogerk spoznala s torbicami Miss Juno, katerih ambasadorka je Olivia Palermo. Priznati moram, da linija petih torbic premore vse modele, ki jih ženska potrebuje v svojem življenju. Od večje “shopping” torbe do miniaturne damske torbice za le najnujnejše pripomočke. Torbice so kakovostne, po dizajnu sicer minimalistične, a z vsemi detajli, ki ločijo povprečno torbo od luksuzne. Vabim vas, da si torbice pogledate tudi same in obiščete Max&Co. na Miklošičevi 1 v Ljubljani. Na torbice kot tudi na vsa oblačila in druge modne dodatke Max&Co. lahko do konca meseca novembra izkoristite 20% popust, ki ga lahko moje sledilke unovčite tako, da na blagajni poveste moje ime ali ime mojega bloga: torej Eva Ahačevčič ali Love, Eva.

Vedno, ko pridem v Max&Co., sem očarana nad njihovimi plašči in mogočnimi pleteninami. Vse bi imela. Tokrat sem se poigrala s plastenjem pletenin in tako ustvarila topel jesenski stajling, ki spominja na boemski slog 70-ih let. Tudi zahvaljujoč damskemu klobuku in kratko rezanemu jeansu z vezenino. Videz sem dovršila z barvno ujemajočim svilnatim šalom in, jasno, prečudovito Miss Juno torbico.

maxco-miss-juno-8004maxco-miss-juno-7994maxco-miss-juno-7997maxco-miss-juno-7993 maxco-miss-juno-7988maxco-miss-juno-7997-2

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like