Modeling

Nakit, ki tvori vez, trajnejšo od tatooja!

11/02/2017

Pred časom sem z vami že delila novico, da sem postala obraz nakita Goldenink, pod katerega se podpisujeta sestri Klavdija in Saša Pavlovski iz blejske Zlatarne Pavlovski. Objavo, v kateri nosim zares simpatičen in ljubek nakit, lahko pogledaš: TUKAJ. Če v času objave spletna stran in trgovina še nista obratovali, pa si sedaj že lahko pogledate in celo kupite nakit Goldenink, saj gre za zares prikupno darilce, s katerim lahko pocrkljate sebe ali pa ga poklonite svoji dragi osebi za Valentinovo, rojstni dan, obletnico ali kakšen drug pomemben dogodek v njenem oz vajinem skupnem življenju.

Zakaj sta zapestnica ali ogrlica Goldenink res lepo darilo? Ker z njima, ki vsebujeta besedo, ki pripoveduje pomembno vrednoto v tvojem življenju, in plemenitim amuletom sreče, poveš košček svoje osebne zgodbe, s svojo drago osebo pa vzpostaviš dolgotrajno vez. To je tudi bistvo, ki stoji za zgodbo Goldenink. Izhaja iz ljubezni dveh sester, najboljših prijateljic, ki sta želeli vez, trajnejšo od tattoja.  S pomočjo družinske zlatarske tradicije sta ustvarili nakit, ki tvori vez preko večnosti.

Izbrano ogrlico ali zapestnico boste prejeli v v stilsko dovršeni škatli, ki bo poleg zgodbe Goldenink varno hranila tudi tvoje osebno sporočilo. Poleg že zasnovanih ogrlic in zapestnic spletna stran tudi omogoča, da oblikuješ svoj kos nakita in sam izbereš besedo, “lucky charm” in material (rumeno zlato, belo zlato ali srebro).

Ker imajo besede, vgravirane v nakit, močno sporočilnost, je bila moja naloga, da z izrazi nakažem pomen zapisane besede. Priznam, da je bil kar izziv odigrati besede, kot so magical, shine, enjoy, crazy, simple, dream, believe, lucky itd., a nekako je šlo. Na blogu z vami delim le nekaj izrazov, več njih pa boste našli na spletni strani:

www.goldenink.si

Moja najljubša beseda je vsekakor “believe”, pri amuletih pa sem izbrala znak za neskončnost ∞, saj nekako sledim načelu, da moramo vedno, do neskončnosti, verjeti v moč prijaznosti in lepe besede, v topel nasmeh in iskren objem, predvsem pa moramo verjeti v dobro in srečne konce. Všeč mi je tudi “hope”, ker menim, da moramo ljudje vedno upati in hrepeneti po nečem, saj nas le to motivira na poti k zastavljenim ciljem. Izpolnjeni cilji pa nas osrečujejo in delajo “happy”. Hmmm, težka izbira, mar ne?

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like