Koncept PR

Najlepši Brazilec na Hrvaškem Pedro Soltz je obraz nove kolekcije moške modne znamke Galileo

03/04/2016

Najlepši Brazilec na Hrvaškem, maneken in igralec Pedro Soltz, je že drugič zaporedoma obraz nove kolekcije moške modne znamke Galileo. Za fotografije kampanje je v prelepi atmosferi Opatije poziral modnemu fotografu Šimetu Eškinji. Postavni maneken, ki že šest let živi v Zagrebu in je srečno poročen z manekenko Iris Cekuš, tako ponovno promovira modno znamko, ki je postala nepogrešljiv del garderobe vsakega Hrvata, vse pogosteje pa po teh trendovskih oblačilih posegajo tudi slovenski moški. Med obešalnike in police trgovine Galileo lahko zaenkrat pri nas pokukajo v štirih trgovinah (Supernova Ljubljana Rudnik, Europark Maribor, Qlandia Novo mesto in Qlandia Nova Gorica), kmalu pa bosta vrata odprli še dve trgovini Galileo, idealni za prave moške, ki so radi urejeni v vsakem trenutku dneva.

Galileo_Pomlad poletje 2016_Pedro Soltz 55

Temelj nove kolekcije Galileo je sodobni moški. Tako kot vse dosedanje kolekcije je tudi ta dopolnjena z novimi elementi, ki bodo osvežili vsakodnevni videz modernega moškega. Moške obleke, srajce in suknjiče odlikuje sodoben dizajn, vrhunska kakovost in detajli, ki poskrbijo za razliko v garderobi modernega moškega. Vsako oblačilo predstavlja popolno razmerje med ceno in kvaliteto. V ponudbi lahko sodobni moški najde oblačila za vse priložnosti, od »casual« stajlinga za prosti čas do poslovnega in svečanega videza. Vsaka nova kolekcija in vsaka nova kampanja znamke Galileo je bolj drzna in svetovljanska, premika meje in konkurira svetovnim trendom.

Galileo_Pomlad poletje 2016_Pedro Soltz 44

Pedro Soltz je izvrstno utelesil bistvo nove kolekcije, o kateri pa ima lepe besede tudi sam: »Navdušen sem nad novimi modeli oblačil. Kolekcija prav zares sledi najnovejšim trendom v svetu mode. Na snemanjih imam pogosto možnost nositi različne obleke in srajce, a priznati moram, da Galileo po kvaliteti spada v sam vrh. Veseli me, da sem lahko ponovno snemal kampanjo na Hrvaškem, ki je nenazadnje moj drugi dom!«

Galileo_Pomlad poletje 2016_Pedro Soltz 22

Pedro Soltz je že vrsto let eden izmed najbolj prepoznavnih brazilskih moških modelov. V svoji bogati karieri je bil že obraz za Gillette, L’OREAL, Head & Shoulders, Lavazza, Barilla in druge svetovno znane znamke. Poleg tega je sodeloval z oblikovalci, kot so Armani, Dolce&Gabbana, Versace, Lacoste in Zegna, ter vrhunskimi fotografi, ki slišijo na imena Annie Leibovitz in Mert Alas & Marcus Piggott.

Galileo_Pomlad poletje 2016_Pedro Soltz 11

Morda obleka res ne naredi človeka, a z lepo obleko zagotovo ne boste ostali neopaženi. Bodite drugačni – nosite Galileo.

Galileo_Pomlad poletje 2016_Pedro Soltz 33

Želite izvedeti več o znamki Galileo? Obiščite:

Facebook: https://www.facebook.com/GalileoAllForMenSlovenija/?ref=hl

Spletno stran: http://galileo.com.hr/

You Might Also Like