Beauty

Na misiji “Lepi lasje” od začetnega razočaranja do čudeža v domači kopalnici!

11/04/2019

Priznajmo si! Ob vsej ponudbi je zares težko poiskati izdelke za nego las, ki zares delujejo in jih z veseljem uporabljamo znova in znova. Vrsto let sem tako brezglavo skakala od enega izdelka k drugemu, od ene znamke k drugi, nekatere so me očarale bolj, druge manj, a redko kateri sem se bila pripravljena zares brezkompromisno zavezati. No, roko na srce, v mojem poslu je to tudi težko, kljub vsemu pa obstajajo izdelki, ki me navdušijo do te mere, da si zaslužijo nekaj več besed in kakšno fotografijo tudi na mojem blogu. Tokrat govorim o izdelkih za nego las znamke Phyto. S to znamko sem se prvič srečala konec lanskega leta in jo nemudoma vključila v svojo negovalno rutino, saj me je v to premamil že sam opis izdelkov: gre za specializirano linijo za nego las, prilagojeno posamezniku in potrebam njegovega lasišča in las. Aktivne sestavine v izdelkih Phyto so rastlinskega izvora in ponujajo naravne, a kvalitetne rešitve za vsak tip, stanje in problem las in lasišča.

Takšen opis človeka dobesedno sezuje, saj – spodbudno – da vedeti, da za vsako stanje las in lasišča obstaja pravi izdelek za nego, le kombinacijo je potrebno poiskati takšno, ki do popolnosti odgovarja posamezniku. Bom kar iskrena. Tukaj se je pri meni na začetku pojavil problem, saj tako temeljitega pristopa nisem poznala, malce več pozornosti pa je pri Phytoju potrebno nameniti tudi sami uporabi izdelkov. Ker moj prvotni pristop ni bil pravi (seveda tega nisem vedela), tudi navdušenje nad linijo sprva ni bilo na tako visokem nivoju. Potem pa se je zgodil čudež v domači kopalnici! Priložnost sem dala liniji Phytokeratine z dodatkom rastlinskega keratina, ki nadomesti naravni keratin v lasu, linija pa tako nudi intenzivno obnovo oslabljenim in poškodovanim lasem. Pri teh izdelkih je izrednega pomena način uporabe. Šampon je potrebno nanesti v dlan, ga razredčiti z vodo in šele nato nanesti na lasišče, kjer se naravnim sestavinam navkljub močno speni. Takrat pustimo šampon delovati vsaj dve minuti in ga nato dodobra speremo. Postopek šamponiranja obvezno ponovimo dvakrat. Sledi nanos balzama. Slednjega nanesemo le na konice las in ga takoj, brez čakanja, speremo. V primeru nanosa maske, slednjo pustimo delovati približno pet minut. V tem času rastlinski keratin prodre globoko v lasno vlakno in obnovi naravni keratin v lasu, hialuronska kislina pa pomaga maksimalno navlažiti in zadržati vlago v laseh. Po daljši uporabi izdelkov Phyto iz linije Phytokeratine tako čisto zares opažam, da lasje postajajo bolj mehki, svilnati in sijoči. So precej manj lomljivi, kar pomeni, da se lasje resnično krepijo od korena do konic, so bolj polni in živahni kot nekoč.

Če povzamem vse zgoraj zapisano, so razlogi, zakaj v svojo rutino nege las vključiti izdelke Phyto, očitni:

Personaliziran pristop k vsaki težavi, tipu ali stanju las ali lasišča.

Preizkušen postopek uporabe izdelkov, ki čisto zares deluje.

Visoko kvalitetne aktivne sestavine rastlinskega izvora.

Rastlinski keratin obnovi naravni keratin v lasu in resnično pomaga poškodovanim in oslabljenim lasem.

Sinergijsko delovanje dveh hialuronskih kislin pripomore k zadrževanju vlage v laseh.

Izdelki ne vsebujejo škodljivih sestavin: silikonov, natrija, klora, parabenov in barvil.

Pri meni kombinacija šampona, balzama in maske, kot tudi seruma in termo zaščite, o čemer sem pisala TUKAJ, čisto zares deluje, pa sem z uporabo izdelkov Phyto še na začetku. Se zares veselim napredka ob dosledni dolgotrajni uporabi. Poročam!

Foto: Tina Medvešček Photography

You Might Also Like