Fashion Stylist

Moji stajlingi na Europarkovi pomladni modni reviji

14/03/2017

Dragi moji, morda ste opazili, da v preteklem tednu nisem bila najbolj aktivna na blogu. Trenutno sem v res lepem obdobju, na polno se dogaja in včasih preprosto nimam časa za vse svoje aktivnosti. Pretekli teden sem imela kar nekaj luškanih projektov, največji med njimi pa je bilo stiliranje pomladne modne revije v Europarku v Mariboru. Naj povem, da se mi je s stiliranjem te modne revije izpolnila ena izmed velikih želja. Ne vem, zakaj, ampak dolgo sem si želela, da bi mi nekdo izkazal to zaupanje in me povabil k stiliranju takšnega projekta. Na tej točki se moram res zahvaliti vodstvu Europarka in organizatorki celotnega dogodka Špeli Štamol za povabilo in zaupanje. Morda me na Europark vežejo lepi spomini tudi zato, ker je sem tam naredila eno izmed svojih prvih modnih revij, kasneje se jih je zvrstilo še kar nekaj in prav vsaka je bila na svoj način nepozabna. Če sem včasih oblačila le nosila, pa sem se tokrat pod stajlinge podpisala jaz in resnično mi veliko pomeni, da sem lahko “oblekla” svoje dobre manekenske prijateljice in prijatelje. Sveži modni trendi, ki nas bodo navduševali v toplejših mesecih, so tako v petek, 10. marca., zaveli na veliki Europarkovi pomladni modni reviji. Obiskovalce je skozi dogajanje popeljala simpatična voditeljica Kaja Flisar, na svoj račun pa so prišli tudi ljubitelji glasbe – s svojim izjemnim glasom je namreč obiskovalce zapeljal talentirani Isaac Palma.

Letošnja pomlad, ki že trka na vrata in nas razveseljuje s sončnimi žarki, bo barvita, v znamenju rožnate, rdeče, tudi bele, modre in zelene, poudarek pa bo tudi na mornarskem vzorcu, cvetličnih in grafičnih motivih. Petkova Europarkova modna revija je bila razdeljena po tematikah: v prvem izhodu so manekenke in manekeni nosili od glave do pet enako barvo, v drugem izhodu je bilo vse v znamenju modnih parov, najbolj zapeljiv izhod je bil vsekakor tretji in z njim trendovsko pomladno perilo, v četrtem izhodu je kraljeval jeans, v petem pa sem se poigrala s kombiniranjem različnih vzorcev. Čeprav so na eni strani še vedno močno v trendu oversized in boyfriend kroji, pa je letos ponovno velik poudarek na ženstvenosti in damskih oblekah. Kaj vse so obiskovalcem na pisti predstavili manekeni in manekenke Nadiya Bychkova, Ula Šemole, Sabina Remar, Karin Škufca, Nataša Naneva, Daša Podržaj, Zlata Okugić, Nastasja Prihoda, Ines Dragišič in Tajda Senič ter Matjaž Kumelj, Jure Rugani, Tilen Grah, Aljoša Kuzmanovski in Matic Pogorelec, si poglejte v nadaljevanju:

V prvem izhodu so prevladovali stajlingi, v katerem so bile manekenke in manekeni pretežno oblečeni v eno barvo. Manekenke so se po pisti sprehodile v oblačili s.Oliver Black Label, Comma, Exclusive, Tally Weijl, Sportina, in Jones, manekeni pa v oblačilih Galileo, Tom Tailor in s.Oliver. Stajlinge so dopolnjevale torbe Toko in obutev Humanic:

Drugi izhod je bil v znamenju modnih parov, kjer so se odrasle manekenke sprehodile s svojimi naslednjicami, zdaj še prikupnimi najstnicami. Njihovi stajlingi, sestavljeni iz znamk Interspar, s.Oliver in Socks, torb Toko ter obutve Ecco in Mass, so skupaj tvorili zanimivo celoto in se dopolnjevali:

V tretjem izhodu so se manekenke in manekeni sprehodili v perilu in spalnem programu trgovin Lisca, Triumph, Women’secret in Svilanit. Manekenke so ob perilu nosile še nakit Zlatarstva Tonka in obutev Princess, fantje pa nogavičke Polzela. Da je bil sprehod perila še bolj čuten, je poskrbel prš parfuma L’OCCITANE, za pristno uprizoritev jutranje svežine pa so poskrbele še skodelice in čajnik iz trgovine Amadeus. Vse kaže na to, da bo letošnjo pomlad perilo čutno in nežnih barv, v enaki meri ljubko in zapeljivo:

V četrtem izhodu je kraljeval jeans vseh oblik: boyfriend kavbojke, obleke, jakne, srajce, kratke hlače in krila, celo korzeti, športni copati in torbe. Pomlad bo v znamenju jeansa, ki ga boste lahko v svoj dnevni stil vnesle na zares izvirne načine. Manekenke in manekeni so nosili oblačila znamk Pepe Jeans, Stradivarius, Super Dry, Bershka in Tom Tailor Denim, za obutev pa so poskrbeli v trgovinah Geox in Transporter:

Zadnji izhod je bil po mojem mnenju najbolj zanimiv, saj je bila zapoved stajlinga: več vzorcev, tem bolje. Tako sem se poigrala s kombiniranjem cvetličnega, črtastega, pikastega in še kakšnega grafičnega potiska. Stajlinge sem poiskala v trgovinah Orsay, Pepe Jeans, 7Camicie, Tom Tailor, Stradivarius in Luna, obutev, ki je še dodatno začinila razgibane stajlinge, sem poiskala v trgovini CCC, sončna očala pa so iz Optike Sentina:

Foto: Marko Pigac

You Might Also Like