Fashion My style

Moji poletni “must have” kosi!

01/08/2016

Ob besedi poletje takoj pomislim na razgreto ozračje, veliko sladoleda in osvežilnih pijač, lahkotne oblekice, poležavanje na soncu, uživanje, udoben korak, neznosno lahko brezdelje … Seveda je poletje v resnici še marsikaj drugega in vse prej kot brezdelje, a tako ga pač dojemam v glavi in najverjetneje ga ravno zato tudi tako zelo obožujem. In če tako dojemam poletje, si lahko mislite, kako šele dojemam in uživam na poletnih počitnicah. V kolikor me vsaj malo spremljate na Instagramu ali na FB profilu Love, Eva, potem zagotovo veste, da sem zadnjih 9 dni uživala v Splitu, dalmatinskem mestecu, ki ga imam tako zelo rada. Zakaj? Ker ponuja raznolike plaže, umirjene lokale in restavracije ter na drugi strani klube, v katerih lahko preplešeš vso noč, izvrstne nakupovalne točke, izjemno prijetne ljudi, super hrano, izvrstne možnosti za uživanje in aktivno preživljanje počitnic, … O teh rečeh vam bom morda kdaj kaj več napisala v kakšni drugi objavi, tokrat pa se vračam v dan pred odhodom na dopust, ko sem pakirala reči za seboj. Letos nisem pretiravala s prtljago, še manj z novimi oblačili za na morje, razprodaje so me komaj videle, … Letos sem pač vlagala v druge reči in sem sladka zapravljanja za cunjice preložila na druge čase. Kljub vsemu pa so se v moji potovalki nasmihali sladkorčki, ko so mi še posebej polepšali poletne počitnice.

Na pobudo mojega moža sem si letos omislila malce bolj umirjene kopalke (zadnje čase sem si namreč vedno kupovala neke vpadljive rožnate ali oranžne nianse), in sicer v olivno zelenem odtenku s prekrasnim obeskom slonove kosti, s katero se zapira modrček na sprednji strani. S kopalkami pa sem uskladila še oblekico za na plažo. Ker se z Darjanom na plažo običajno voziva z Vespo in se s plaže vračava v večernih urah, ko zna na skuterčku kar malo zazebsti kljub razgretemu ozračju, sem si omislila oblekico, ki dopušča nošenje dolgih rokavov, povsem enostavno pa se seveda zaviha v kratke rokave. Nadaljevala sem z nevtralnimi zemeljskimi barvami in si, poleg raybank, ki so že nekaj let nepogrešljiva očala v mojem življenju, omislila še prekrasen slamnat klobuk in simpatične, izjemno udobne sandale iz vrvi uROPE. S pomočjo velikega klobuka je bilo poležavanje na 30°C in več precej enostavnejše, s pomočjo sandal pa … ah, težko vam z besedami opišem lahkotnost in udobje koraka v le-teh. Povem pa vam lahko nekaj: ko jih boste enkrat dali na nogo, jih ne boste hoteli dati dol.

Nosim:

Obleka Zara

Kopalke H&M

Klobuk New Yorker

Sandali uROPE (model Wedge)

Očala Ray-Ban

Ogrlica H&M

Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress ZaraEva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 3Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 1Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 2Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 4Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 8Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 10Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 12Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 6Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 11Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 9Eva Ahačevčič_Love, Eva_OOTD_Podpeško jezero_uROPE sandals_Straw hat_Bikini H&M_Dress Zara 7

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like