Beauty

Moj prvi poročni make-up: Ivana, hvala za zaupanje

23/03/2016

Pred kratkim me je doletela izjemna čast. Moja nekdanja sodelavka in dobra prijateljica Ivana je stopila pred matičarja in izrekla večni DA svojemu Saši. Glavna poročna ceremonija jo sicer čaka septembra v Beogradu, tokrat pa je v malce manjšem in manj pompoznem duhu postala žena in gospa Marinković v Sloveniji. Iskala je vizažistko, a se na koncu odločila kar zame in verjela, da ji bom, čeprav sem praktično brez izkušenj, izdelala super make-up. Priznam, da me je bilo izjemno strah. “Kaj če bom zafrknila enega izmed njenih najpomembnejših dni v življenju?” mi je ves čas donelo v glavi. Vem, da make-up ni popoln in da bi slavne umetnice ličenja v njem videle nešteto napak, a Ivana je bila nad rezultatom navdušena.

Želela si je močno poudarjenih oči, obožuje umetne trepalnice ter nežen, svež nanos podlage in senčenja obraza. Njena želja je bila tudi, da se na vekah ne lesketa nič zlatega, bronastega ali rjavega, pač pa naj gredo odtenki bolj v srebrne, vijola in črne nianse. Teh navodil sem se jasno poskušala držati in nastal je morda za običajne neveste rahlo neklasičen in premočan poročni make-up, a pomembno je, da je bila Ivana z njim videti prelepa … in da se je tako tudi počutila.

Draga moja prijateljica, hvala za zaupanje. Veš, da mi pomeni ogromno. Želim ti srečno zakonsko življenje. Imejta se rada ♥

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Wedding_Make up_Beauty_Ivana6A7A6058-sm6A7A6074-sm6A7A6147-sm

Ivana je nosila kreacije srbskih oblikovalk. Obleko ji je sešila Katarina Andrejić – Wish Atelier, poročne čeveljce pa ji je izdelala Danijela Biškup – LILU. Videz je začinila s suknjičem Zara.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Wedding_Make up_Ivana

Poleg Ivane, novopečene gospe Marinković, sem naličila tudi njeno pričo Špelo. Ker se ni bila vajena z močnim make-upom, je bila sprva sicer presenečena, nato pa se je ves čas hodila gledat in se ni mogla načudit, kako zelo lepo pridejo do izraza njene oči, pa četudi jih delno prekrivajo dioptrijska očala. Že to je meni, ki nisem profesionalna vizažistka, velik kompliment, še bolj pa sem bila navdušena nad novičko, da je Špela na poroki menda potočila kar nekaj solzic, make-up pa se je obdržal in ostal svež.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Wedding_Make up_Ivana in Špela_Smile

Foto: Dejan Lukić

You Might Also Like