Comfort zone

Mila is TWO sweet!

26/08/2019

Milina rojstnodnevna zabava Let’s Flamingo je za nami. Ker je Flamingo Jelly Cat njena zelo ljuba igračka, s katero hodi spat, ga tudi vzame s seboj na vsa daljša potovanja in izlete, se spodobi, da je bil del zabave. Postavili smo ga v ospredje na mizo in je gostom ves čas delal družbo. Sicer pa bi rada s teboj delila še nekaj utrinkov iz zabave, saj sem nenazadnje to tudi obljubila. Vse skupaj je izpadlo res ljubko, a najbolj mi je bila všeč Milina reakcija, ko sem jo zvečer, ko so gostje odšli, vprašala, ali se je imela lepo na zabavi. Odgovorila je: “Luštno je bilo, mamica! Imela sem kiklico, krono in jedla sem Mimico.” Nato je naštela imena skoraj vseh gostov … Več kot očitno so ji vsi ostali v spominu in so ji prav zares polepšali njen dan.

Stajling: Personaliziran bodi z napisom Mila is TWO sweet iz spletne trgovina Mipka.si in razkošno tutu krilo Le Petit Tom (Mali zakladi) je dopolnjevala zlata krona. Ne vem, od kje je to pobrala, ampak Mila je na morju večkrat rekla, da bo za rojstni dan nosila krono. Željo smo res morali uslišati 😀

Dekoriranja Miline zabave sem se lotila kar sama. Ker je bilo Milino leto v znamenju flamingota ali Mamice, kot je ona poimenovala svojo najljubšo plišasto igračko v obliki princeskastega flamingota, je bilo logično, da bo tudi njena zabava v znamenju tega lika. Ni se mi bilo težko lotiti dekoriranja, saj v tem neskončno uživam, poleg tega pa je dekoracij na to temo ogromno. Tako sem pompome in zlate folija balone, kot tudi ljubke kozarčke in krožničke s tropskimi motivi, našla v Pepcotu, flamingo s pompomom je iz Tedija, medtem ko sem steklenice in vazice  s poslikavo flamingov ter zobotrebce s flamingoti našla v Momaxu.

Seveda je k Let’s Flamingo zabavi veliko pripomogla tudi Ulla s svojimi dobrotami. Torta v obliki flamingota je bila za Milo veliko presenečenje. Prav zato je na fotografijah tako zadržana in resna. To je njen izraz presenečenja. Torto je počasi ogledovala, šele čez čas se je ob njej sprostila, se prepričala, da je ta flamingo prav zares okusna reč in vanj previdno pomakala prstke. Ulla je naredila zares okusno torto: čokoladen biskvit, vanilijeva krema in maline. Požela je ogromno pohval in vam ta okus zares priporočam, v kolikor boste kdaj naročali torto pri Ullinih dobrotah. Tam so pripravili tudi zares ljubke popse, macroone in sladoledke. Yummy, kaj na rečem drugega!

Ker sem po duši ziheraš, nisem ničesar želela prepustiti naključju. V soboto so bile napovedane nevihte, zato sem zabavo naredila kar v stanovanju. Kot je razvidno iz zgornjih fotografij, sem naredila več otočkov, ob katerih so se lahko zbrali gostje in uživali ob grizljanju slaščic, sadja, kasneje tudi pic. V flamingo steklenicah sem postregla domač bezgov sirup, ki se lepo spaja s kraljevsko mineralno vodo Cana (o tem sem pisala na sledeči povezavi: TUKAJ). Zakaj več kotičkov? Naše stanovanje nima ogromnih prostorov, zato sva z Darjanom zabavo za 30 oseb pripravila skozi tri prostore: jedilnico, hodnik in Milino sobico. Medtem ko sta bila jedilnica in hodnik rezervirana za odrasle, pa je bilo območje Miline sobice rezervirano za najmlajše goste. Že pred vhodom v Milino sobo so stali zaboji z igračami in indijanski šotor, v Milini sobici pa se je odvijal pravi živ žav. Kuhinja, kocke, hiša za punčke, dojenčki, vozički, gugalniki in ribstol. Otročkom je bilo tam tako zanimivo, da smo si lahko odrasli kar malo odpočili, saj so se sami neverjetno zamotili. Luštno, ni kaj! Se prav veselim naslednje organizacije zabave! 😀

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like