Fashion Stylist

Maraton modnih revij z blogerkami v vlogi stilistk

08/10/2016

Naslednjega vikenda, torej 14., 15. in 16.10.2016, se res že zelo veselim! Zakaj? Ker bo nakupovalnem središču Citypark Ljubljana potekal Maraton modnih revij, na katerem bodo znani slovenski modeli na modnih revijah predstavljali jesensko-zimske modne trende, ves vikend pa bo 125 trgovin in lokalov ljubljanske nakupovalne meke obiskovalce razvajalo s popusti, ki jih preprosto morate izkoristiti. To je vsekakor vikend lepših trenutkov, rezerviran za potešitev modnih apetitov in popestritev garderobe po žepu prijaznejših cenah. V kolikor se želite z vročimi trendi spoznati že prej in vsaj malo predvideti, v katero smer bo zaplavala vaša garderoba v prihajajočih hladnih mesecih, vam svetujem tudi, da prelistate Cityparkov brezplačnik Metropolist ter se z njegovo pomočjo spoznate z vsemi vročimi novostmi in aktualnimi smernicami.

eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-1

Seveda se dogajanja ne veselim le zaradi dogajanja kot takšnega, pač pa zato, ker me je Citypark Ljubljana poleg petih ostalih slovenskih blogerk (Ajde Sitar, Tese Jurjaševič, Nataše Mernik, Alje Bitenc in Katje Grudnik) in oblikovalca Davida Hojnika izbral, da pripravim en izhod oziroma šest stajlingov za eno izmed modnih revij. Modne revije bodo potekale v petek, 14.10.2016, ob 17h in 19h, ter v soboto, 15.10.2016, ob 11h, 17h in 19h.

Moj izhod si boste lahko ogledali v petek, 14.10.2016, ob 17h.

Dekleta in v naši družbi, upam, blažen David 🙂 🙂 🙂 smo se že sprehodili po trgovinah in pričeli sestavljati stajlinge. Seveda smo se ob tem zelo zabavali in nekaj utrinkov iz priprav na težko pričakovan dogodek danes delim z vami – seveda s povabilom, da se v petek vidimo in skupaj poklepetamo o aktualnih trendih, naredimo kak selfie in spravimo v realnost naše virtualno prijateljstvo. Se vas veselim!

eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-2eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-4eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-5eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-6eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-7eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-9 eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-8eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-11 eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-10eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-14 eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-13 eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-12eva-ahacevcic_love-eva_tesa-jurjasevic_magnifique_ajda-sitar_anakrejevska_alja-bitenc_katja-grudnik_citypark-ljubljana_modna-revija_styling-16

Se vidimo?

Se vidimo?

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like