Fashion My style

Majica za dojenje, sladka kot bonbon

25/04/2018

Kombinacija bele majice in jeans hlač je zagotovo ena izmed najbolj priljubljenih. Klasika, ki se je ne naveličamo. Tudi meni je zelo ljuba, a v zadnjih mesecih je žal niti nisem mogla prav veliko nositi. Ko želim podojiti Milo, si namreč ne maram dvigovati majice in se galiti, pač pa raje to storim bolj subtilno. Ok, preko zime so mi v ta namen dobro služili široki puloverji z V izrezom, a pomladno-poletnih dni si ne predstavljam brez lahkotne bombažne majice, ki diha in jo lahko nosim k svojim najljubšim kavbojkam, kratkim jeans hlačam, pa tudi kakšnemu bolj elegantnemu spodnjemu delu, kot je plisirano krilo ali culottes hlače.

Utrnila se mi je ideja o beli majici za dojenje, ki sem jo predstavila tudi Karmen iz šiviljstva Oblekca. Kam pozicionirati zadrgo? Kako jo okrasiti, da bo posebna? Glede na to, da je detajl pentlje letos zelo priljubljen, je bila velika pentlja, ki se razprostira preko dekolteja, logična izbira. Pentlja je na majico pritrjena z gumbki in je snemljiva, kar pomeni, da jo lahko perem ločeno ali za okrasitev majice uporabim različne barve pentljic. Pod pentljo pa se skriva zadrga, zahvaljujoč kateri je dostop do prsi res enostaven. V zadnjih dneh sem od te majice neločljiva in resnično mi olajša oblačenje.

Poleg ljubke pentlje in skrite zadrge pa sem si želela tudi, da je majica mehka, širše krojena in v zadnjem delu daljša, ker se najbrž vsaka novopečena mamica želi počutiti udobno v svojih oblačilih in morda prikriti kakšen odvečni kilogramček, ki se je trdovratno zasidral med nosečnostjo. V sodelovanju z Oblekco sem tako ustvarila majico, ki jo nosim v današnji objavi in nad njo sem res navdušena. Morda boš tudi ti, ko jo preizkusiš …

Naročiš jo lahko pri meni preko emaila info@loveeva.si. Cena: 50 eur (oz. 45 eur za majico brez všite zadrge za dojenje); dodaten trak za pentljo 6 eur (oz. 3+1 gratis).

Nosim:

Majico Oblekca x Love, Eva

Kavbojke Esmara by Heidi Klum

Športne copate Guliver

Uro Cluse

Zapestnice in uhane Perla.si, prstane Six, Stradivarius, Mirage

Očala H&M

Torbo JuJuBe (Mali zakladi)

Balonček Smile Concept Store

Foto: Enja Brelih

You Might Also Like