Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje: BB krema Golden Rose Beauty Balm

07/05/2016

Ponovno se vam javljam z zares lušno novičko. V tem tednu sem za vas testirala novo BB kremo znamke Golden Rose Beauty Balm, ki jo priporočam vsem ljubiteljicam kvalitetnega, lahkega in žepu prijaznega make-upa! Odkar so lepotni svet preplavile BB kreme, pudre uporabljam le redko. Obožujem namreč nežen in nevsiljiv make-up, ki enakomerno uravna ten kože in kožo zmatira, a kože ne obteži in por ne zmasti. Ne maram dajati občutka, da se za videz preveč trudim, da ure in ure preživljam v kopalnici in da za popoln videz potrebujem težak make-up. In prav zato obožujem BB kreme. Prav zato obožujem BB kremo Golden Rose Beauty Balm. Ob nanašanju le-te me je najprej navdušila tekstura. Tako je svilnata, lepo mazljiva in nežna, da sem ob ličenju prav uživala. Čista poezija!

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_BB Cream

Obarvana krema lepo prekrije drobne nepravilnosti na koži, a nikakor ni težka. Na prvi pogled boste videti, kot da make-upa sploh ne nosite, zato bo ta BB krema vaša drobna skrivnost pred javnostjo 🙂 Po nanosu je moja koža sijoča in skozi ves dan nahranjena, saj poleg zaščitnega faktorja 25, ki so moja nujna zahteva pri lepotilnih izdelkih za kožo, izdelek vsebuje še antioksidant vitamin E, ne vsebuje pa olj in parabenov.

Obarvano kremo, ki sicer obstaja v šestih odtenkih, vedno nanašam v kombinaciji z izjemnim Golden Rose primerjem, o katerem sem pisala že TUKAJ.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_BB Cream_Beauty

Trgovina Golden Rose obstaja v Ljubljani v nakupovalnih centrih BTC  Hala A7, Citypark in Mercator na Šmartinski cesti ter v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like