Comfort zone

Love, Eva ♥ na otvoritvi trgovine Banana Republic

20/03/2016

Če ste bili do sedaj prepričani, da Slovenija v modnem smislu močno zaostaja za prestolnicami London, Milano in Pariz, naj vam povemo, da ste živeli v zmoti. Vsaj ko je govora o ameriški blagovni znamki Banana Republic z izjemno ponudbo ženskih in moških oblačil in modnih dodatkov. Ta je namreč v petek v nakupovalnih hišah Emporium in Galerija Emporium takoj za zgoraj omenjenimi modnimi metropolami odprla svoja vrata kot četrta trgovina v Evropi pod sloganom “Ljubljana, lepo je biti tu”, kar je zares presenetljiv podatek, glede na to, da ima sicer v 23 državah sveta kar 750 trgovin.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Emporium_Banana Republic 1

Tudi sama sem se podala na ogled novega kotička znamke, ki že 38 let, vse od leta 1978, ko je bila ustanovljena v San Franciscu, po dostopnih cenah skrbi za udobno in modno življenje svojih kupcev.

Processed with VSCO with a5 preset

Predstavljena oblačila bi lahko opisala kot nevsiljivo klasiko, začinjeno z zadnjimi trendi. Puloverje, suknjiče, majice, srajce in obleke klasičnih krojev namreč krasijo moderni detajli, bleščeči našitki in barviti potiski. Oblačila so torej kot ustvarjena za sodoben način življenja, a so kljub edinstvenemu trendovskemu duhu brezčasna, nosljiva in uporabna, narejena iz kvalitetnih in naravnih materialov.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Emporium_Banana Republic

Sproščenega otvoritvenega dogodka so se udeležili številni znani obrazi, tudi Tjaša Kokalj Jerala, Domen Valič, Uroš Smolej, Alenka Godec, Danica Lovenjak in drugi, vsi udeleženci pa smo prejeli otvoritveni darilni bon za eno srajco ali majico iz predstavljene kolekcije. Sama sem izbrala barvito srajco, ki sem jo že objavila tudi na svojem Instagram profilu evaahacevcic. Kako jo bom stilirala, pa boste videli v eni izmed mojih prihodnjih stajling objav.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Emporium_Banana Republic 2

You Might Also Like