Beauty

Love, Eva ♥ nagrajuje svoje zveste bralke

23/03/2016

Zakaj bi velikonočni zajček nosil darilca le pridnim otrokom? Odločila sem se, da boste z darilci nagrajene tudi moje zveste bralke, ki ste mi dveh mesecih, od kar obstaja moj blog Love, Eva <3, namenile izjemno naklonjenost in me že sedaj spremljate v številu, ki ga v tako kratkem času zares nisem pričakovala. Najlepša hvala. Ne veste, koliko mi to pomeni. Za vas sem izbrala nekaj izjemnih izdelkov, ki jih obožujem tudi sama ali pa so na našem tržišču sveža in inovativna novost, za katero bi si želela, da jo spoznate. Pokukajte na moj Facebook profil Love, Eva, poiščite objavo in jo všečkajte, profil Love, Eva pa delite med svoje Facebook prijatelje. Med vsemi vami vas bom izžrebala šest, ki boste prejele mikavna lepotilna darilca. Srečnice razglasim v torek, 29.3.2016. Pa poglejmo, kaj sem v nagradni igri pripravila za vas:

Ker obožujem lahke in učinkovite korekture na svoji koži: Eucerin Hyaluron Filler CC krema

Eucerin, ki je strokovnjak za medicinsko nego, je izrazu anti-aging podaril povesem nov sijajEucerin Hyaluron Filler CC krema popravi ten kože in ji pomaga, da enakomerno sije, dan za dnem. Eucerinova CC krema uporablja najnovejšo tehnologijo barvne korekture: posebni pigmenti se takoj vpijejo v kožo in odbijajo svetlobo, tako, da je koža videti enakomerna prav iz vseh zornih kotov. Reducira namreč barvne neenakomernosti kože, da ta zasije že takoj po nanosu.

Ker mi brez barvno intenzivnih šmink živeti ni in vem, kako izvrstno popestrijo ženski obraz: Šminka wet n wild Silk Finish Nouveau Pink

Vsi odtenki šminke wet n wild Silk Finish vsebujejo bogate barve, vitamin A&E in aloe vero, ki dajo res pravi občutek svile na ustnicah. Če mislite, da je že to veliko, vam lahko povem, da šminke vsebujejo še olje makadamije, ki vsebuje antioksidante in vaše ustnice neguje in navlaži. Popolnost v mali embalaži, torej!

Ker naj bi bile ženske, ki se brijejo, moškim veliko bolj privlačne, pa tudi ker pobrito telo lepše diši, koža se sveti in je negovana: Linija NIVEA PROTECT & SHAVE Britje, ki neguje
Novo negovalno britje NIVEA združuje prednosti brivnikov za enkratno uporabo in sistemskih brivnikov ter povezuje britje in nego. Iz linije NIVEA PROTECT & SHAVE, ki vsebuje brivnik z vrtljivim zglobom, gel za britje, šampon za tuširanje in britje ter After shave losjon za telo, eni bralki podarjam set brivnikov z vrtljivim zglobom in gel za britje. NIVEA PROTECT & SHAVE brivnik z vrtljivim zglobom s 5 kakovostnimi rezili v elegantnem dizajnu se optimalno prilagaja vsem konturam telesa in omogoča zelo natančno britje, ki je nežno do kože. Vgrajena negovalna blazinica z alojo in vitaminom E na koži ustvari negovalen zaščitni film za nežno britje. Ergonomičen ročaj zagotavlja varno drsenje brivnika tudi med tuširanjem. NIVEA Protect & Shave gel za britje z negovalnim vitaminom E in izvlečkoma kamilice ter magnolije ustvari zaščitni film na koži, ki omogoča posebej temeljito in varno britje. Za čudovito, gladko kožo.

Ker so negovani in sijoči lasje najlepši okras ženske: CREATEURS DE MONOI balzam za izjemno vlaženje suhih las

Olje monoi doživlja razcvet v kozmetični industriji! Spoznaj se s tahitijskim eliksirjem lepote s cvetličnim oljem Monoi. Balzam Createurs de Monoi globinsko neguje lase in jim vrača vlago, vsebuje antioksidante in nebeško diši. Intenzivna hranilna formula lasem povrne zdrav videz in lesk, omogoča lažje česanje las, a las ne oblaga.

Ker koži nič ne podari svežine hitreje kot svetlikajoč osvetljevalec in rdečilo v nežnih rožnatih odtenkih: Puder High Glow Mineral Highlighting in rdečilo za lica v paleti Blush Artist

Puder High Glow Mineral Highlighting je stisnjen puder za osvetljevanje z minerali in zelo drobnimi svetlobnimi pigmenti za sijoč izgled. Nežna tekstura ponuja spremenljivo prekrivanje, ki ga lahko povečaš s ponovnimi nanosi. Lahko ga naneš na celoten obraz za svež izgled ali da samo poudariš lička, senci in dekolte. Paleta Blush Artist ponuja harmonične odtenke, ki naravno poudarijo ličnice. Fina pudrasta tekstura je zelo obstojna in se mehko zabriše.

Ker je to ena izmed najboljših krem za obraz, kar sem jih kdajkoli preizkusila: Vichy Idealia krema za gladko in sijočo kožo 

Linija Idealia je prva Vichyjeva nega, ki ni uspešna zgolj v boju proti gubam, temveč je izjemno učinkovita tudi pri ustvarjanju idealne kože. Vsebuje multiaktivni čajni koncentrat kombuša s terapevtskimi, antioksidantnimi in krepitvenimi lastnostmi, ki edinstveno pripomorejo k idealni koži, torej koži z gladko površino brez gub in enakomerno poltjo. Plast za plastjo kombuša deluje globoko pod površino kože in ponovno vzpostavi naravo popolnoma zdrave kože na vseh ravneh: celični, pigmentacijski in žilni. Krema je primerna za vse tipe kože. Tudi za najbolj občutljivo, saj je obogatena s termalno vodo, ki pomirja in obnavlja.

You Might Also Like