Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje in nagrajuje: Maskara Rimmel London Scandaleyes

08/09/2016

Draga moja dekleta, ste pripravljene na zapeljevanje s svojim očarljivim pogledom? Pred kratkim so na moj naslov pripotovale tri maskare Rimmel London Scandaleyes. Ena zame, dve pa za vas, seveda. Resnično si želim, da jo preizkusite, saj je to ena izmed najboljših maskar, kar sem jih testirala in resnično ponuja uporabnici tisto, kar ima zapisano. Maskara je vodoodporna, vsebuje kolagen in keratin, ki trepalnice negujeta, skrbita za lesk in elastičnost, njena ščetka pa je gumijasta. In ta zadnji podatek je tisti, ob katerega sem se najprej spotaknila in se najprej kar malo “namrdnila”, ko sem jo odprla. Povsem neupravičeno, da se razumemo!!! Nisem namreč velika ljubiteljica gumijastih ščetk, saj se mi zdi, da njihov učinek preprosto ni takšen, kot pri običajnih ščetkah. Je že res, da trepalnice lepo loči in počeše, a na volumen takšne ščetke običajno pozabijo. Ne bom rekla, da ta maskara naredi izjemen volumen, a vsekakor pripomore k njemu. Ta maskara je močna drugje! Svetovala bi jo namreč vsem, ki imate nekoliko gostejše trepalnice, hrepenite pa po dolžini in privihanosti trepalnic skozi ves dan (kar pa tudi optično poskrbi za malce volumna). Tukaj vas bo Rimmel London Scandaleyes maskara rešila in za vaš škandalozno dramatičen pogled skrbela skozi ves dan. K temu pripomore gostejša tekstura maskare, ki ni ravno tekoča, zato morate pri nanosu paziti, da maskaro res natančno nanesete in da se vam ne sprime v grudice. In tukaj se gumijasta ščetka res izkaže!

img_7803-1

Tukaj je še vodoodpornost maskare. Poznam ženske, ki se izogibajo vodoodpornim maskaram, saj jih potem nikakor ne morejo spraviti dol in oditi zvečer v posteljo z zares očiščenim obrazom. No, tukaj nastopi še ena izjemna lastnost maskare Rimmel London Scandaleyes, ki jo boste na policah drogerij našle v radioaktivni oranžni in nekoliko “bunkasti” embalaži. Čeprav je maskara vodoodporna, jo sama brez težav odstranim z micelarno vodico (jaaa, prav ste prebrale; ni potreben dvofazni oljni odstranjevalec, pač pa preprosta micelarna vodica), hkrati pa mi tekom dneva ne povzroča nikakršnih težav, se kljub vročini ne razpaca in povzroča neprivlačnih “panda oči”.

Prepričana sem, da si sedaj res že želiš preizkusiti ta krasen lepotilni izdelek. Poišči sliko z objavo tega članka na mojem Instagramu @evaahacevcic_pakiz in v komentar pod objavo označi tri svoje prijateljice. Medtem ko boš ti prejela maskaro, bom tvojim prijateljicam poslala tolažilno, a še vedno zelo uporabno lepotilno nagradico. Nagradna igra poteka do torka, 13.9.2016.

Foto: Rok Mlinar

You Might Also Like