Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje: Make-up Factory Gloss Expansion

12/07/2016

Ne vem, če ste opazile, ampak v zadnjih tednih je z lipglossi tako, kot je bilo včasih z laki za nohte. So resnično nepogrešljivi v ženski toaletni torbici, toliko različnih tekstur lipglossov obstaja in prav vsak ima svoj namen. Barvne različice nadomeščajo modne dodatke in jih spretno dopolnjujejo, vsekakor pa se proizvajalci trudijo, da bi z lahkimi teksturami lipglossov dosegli učinek močno pigmentirane in obstojnejše šminke. V zadnjih tednih sem imela priložnost, še pred uradnim lansiranjem, testirati novo linijo lipglossov znamke Make-up Factory. Linijo Gloss Expansion sestavlja barvita enajsterica bleščil, ki so razdeljene v tri sklope. Za začetek vam lahko povem le, da si eden od sklopov še posebej zasluži vašo pozornost, prepričana pa sem, da bo med pestro ponudbo zagotovo vsaka od vas našla pravi izdelek zase in svoje potrebe.

V liniji obstajata dva odtenka Hydro Lip Smoothie lipglosov (Fresh Rose in Intense Blackberry), ki poleg intenzivne nege z anti-aging hialuronsko kislino in SPF 10 zaščite ustnice ovijeta v prijetne tropske dišave in nežne sočne barve. Medtem ko je odtenek Fresh Rose res nežen in praktično prozoren z drobnimi svetlikajočimi delci, pa odtenek Intense Balckberry ustnice obarva v rahlo vijolično barvo in je zato bolj samostojno nosljiv kot Fresh Rose. Fresh Rose izvrstno nadomešča balzam za ustnice in je primeren za tiste ženske, ki ne marajo nositi močnih barv na ustnicah, ali pa bo ponudil popoln sijaj mat lipglosom (kar pa po drugi strani odsvetujem, saj Hydro Lip Smoothie lipglosi uničijo mat finiš in tudi obstojnost mat lipglosov).

Del linije Gloss Expansion predstavlja tudi četverica High Shine Lip Glossov (Apricot Shine, Iridescent Apricot, Brown Rose in Iridescent Rose), ki, kot pove že ime, ustnicah podarijo izjemen sijaj in “juicy” videz, zaradi česar so ustnice videti polnejše. Te glose izredno rad uporabljam v kombinaciji s šminko, saj so na ta način videti resnično polne, barva šminke pa je še intenzivnejša. Barvno morda v tej podliniji najbolj izstopa Brown Rose, ki je za razliko od preostalih rožnato/marelično sijočih nians skoraj mlečno-čokolado rjava.

Prava revolucija v Gloss Expansion liniji pa nosi naziv Mat Lip Fluid Longlasting. Gre za pet bleščil (Wild Berry, Ultra Pink, Coral Rose, Soft Raspberry in Classic Red), brez dišav, parabenov in silikonov v intenzivnih poletnih barvah z mat zaključkom in izjemno obstojnostjo. Gre za glose, ki bodo preprosto navdušili tudi najbolj zahtevne, saj se hitro po nanosu posušijo, morda le prvih nekaj minut ustnice nekoliko “zategnejo”, a takoj, ko se izdelek na ustnicah posuši in dobi pravi mat finiš, tam obstane praktično do takrat, ko se nanj spravite z oljnim odstranjevalcem za ličila. Ne zmotijo jih niti poljubi, hitro kosilo v mestu in sladoledni užitki. Lipglosi resnično upravičijo svoje ime in so dobro in dolgoobstojni.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Makeup Factory_Gloss Expansion

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like