Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje: Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

15/08/2016

Mat ustnice so trend! Nič več v oči padajočega sijaja, pač pa je sedaj čas za močno pigmentirane ustnice z mat finišem. Praktično ni znamke, ki ne bi v zadnjih tednih lansirala svoje linije lipglosov z mat efektom, a vsaka predstavnica bi morala med njimi poiskati takšnega, ki ji resnično ustreza. Ne le po odtenkih, pač pa tudi glede na teksturo. Ta mora biti bogata, dobro pigmentirana, a hkrati ne sme izsuševati ustnic in puščati tistega neprijetnega občutka, kot bi ustnice zategovalo. Sama sem se povsem zaljubila v lipglos znamke Golden Rose iz linije Longstay Liquid Matte Lipstick, ki je na ustnicah sicer videti, kot bi nosila šminko, a se nanaša kot lipglos. Zakaj me je navdušil? Ker je resnično najboljši lipglos z mat zaključkom, kar sem jih preizkusila. Po nanosu se hitro posuši, a ustnic niti najmanj ne draži, izsuši in zateguje. Je namreč penasto žametne teksture, zaradi česar boste imele občutek, kot da na ustnice nanašate omamno dišeč mousse. Je izredno dobro pigmentiran, dolgoobstojen in obogaten z vlažilnimi sestavinami, zaradi katerih je nošenje lipglosa resnično prijetno. Prav te lastnosti so zame izredno pomembne in verjamem, da tudi za vas. Ta Golden Rose lipglos na ustnicah zdrži in se ne razliva tudi, če vmes jeste ali se poljubljate (a hkrati na srečo ne zamaže vašega dragega), ustnice pa, zahvaljujoč vitaminu E in avokadovemu olju, neguje kot balzam in jih ne izsušuje. Na drugi strani pa je prednost tega mat lipglosa, da se enostavno odstrani z odstranjevalcem za ličila in se ne vpije v ustnice (in po možnosti v kožo ob liniji ustnic) tako trdovratno, da morate z njim še spat  :).

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_Matte Lipstick_Make up_Frey Wille 4

Kaj torej ponuja celotna linija Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick? 12 barv, 12 vijola, roza in rdečkastih odtenkov, vsakega za privlačno ceno 5,90 eur! Na voljo je celo značilen Kylie Jenner odtenek! Morda bi bil mat efekt bolj opazen, če bi testirala kakšen malce bolj živo rožnat odtenek, a trenutno sem v fazi nežnejših ustnic, zato sem izbrala odtenek številka 03, torej nežno vijola odtenek, od katerega sem že nekaj dni neločljiva. Vse odtenke pa lahko preverite na spletni strani: TUKAJ ali pa se preprosto odpravite v eno izmed Golden Rose trgovinic in tam opravite nakup, za katerega si boste hvaležne.

Trgovino Golden Rose najdete v Ljubljani v nakupovalnih centrih BTC  Hala A7 in Citypark ter v nakupovalnem centru Planet Tuš Koper.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_Matte Lipstick_Make up_Frey Wille 3Eva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_Matte Lipstick_Make up_Frey WilleEva Ahačevčič_Love, Eva_Golden Rose_Matte Lipstick_Make up_Frey Wille 1

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like