Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje: ECO by SONYA Winter Skin samoporjavitvena krema

03/06/2016

Potem ko so komaj trideset letni sestri Sonye Driver diagnosticirali melanom, si je Sonya zadala za cilj, da ne le svoji sestri, ampak vsem omogoči, da bodo pridobili želeno obarvano polt, ne s škodljivim izpostavljanjem sončnim žarkom, temveč z zdravo alternativo. Ko je Sonya iskala izdelke za samoporjavitev in preverjala njihovo sestavo, učinkovine in njihove lastnosti je ugotovila, da ne obstoja niti en sam izdelek, ki bi ga bilo moč uporabljati brez tveganja za škodljive vplive na kožo in zdravje.  To je bil trenutek, ko je v njeni glavi dozorela ideja o ekoloških izdelkih za samoporjavitev, liniji izdelkov za nego telesa za vse člane družine in sredstvih za zaščito pred soncem ECO by SONYA.

Ker se nahajamo tik pred vstopom v poletje, dnevi so vedno toplejši, moj ten pa še prav po zimsko svetel, sem se odločila, da preizkusim samoporjavitveni losjon ECO by SONYA Winter Skin. Precej strahopetna sem ga nanesla na svojo kožo po večernem prhanju, saj sem se bala, da se bom v nov dan prebudila vsa lisasta. Skeptična sem bila tudi glede hranljivosti kreme, saj jo je potrebno nanašati na suho in nemastno kožo, torej namesto običajnega mleka ali masla za telo. Ujeta sem namreč v izredno suho kožo, zato se moram vsakodnevno po tuširanju namazati z izredno hranilno in mastno kremo, ki pa jo moja koža kar posrka. Povem lahko, da so bili vsi moji dvomi glede samoporjavitvenega losjona ECO by SONYA Winter Skin povsem neupravičeni. Losjon sedaj uporabljam 8 dni in moja koža je v tem času dobila prelep meden ten, a nikakor ne tistega umetnega oranžnega. Tudi navlažena je povsem dovolj in potrebe bo dodatnem nanosu masla za telo ne čutim.

13388975_1091782147549057_1986020515_o

Kolikor mi je poznano, imajo samoporjavitvene kreme in losjoni pogosto precej neprijeten vonj, ob nanosu pa zelo rade zategujejo kožo. Pri losjonu Winter Skin tega nisem opazila, saj sintetičnih barvil in dišav ne vsebuje, njen vonj pa je zelo nežen, naraven in nevsiljiv. Povsem logično, saj so vse sestavine v izdelku 100% naravne. Morda sem rahlo zategovanje ob nanosu losjona čutila na obrazu, ampak le za nekaj sekund, nato se losjon lepo vpije in posuši na koži brez kakršnih koli iritacij ali draženj. Ravno nasprotno! Naravne učinkovine v izdelku, ki sicer ne vsebuje parabenov in alkohola, nudijo izjemno nego tudi najbolj občutljivi in razdraženi koži.

Najbrž se sprašujete, kakšen je rezultat večdnevne uporabe kreme in ali je koža kakorkoli lisasta, oblačila pa umazana? Ne vem, kako bo, ko bom porabila vso kremo in se bom povsem prenehala mazati z njo. A zaenkrat moja koža, kljub temu da se potim v fitnesu, tečem ter, jasno, tuširam in delam pilinge, nikakor ni lisasta, listasta niso niti moja oblačila in verjamem, da bo tako tudi ostalo, saj Winter Skin ne vsebuje umetnih barvil in bronzerjev, ki običajno puščajo sledi na oblačilih in rezultirajo v lisasti in izsušeni koži. Pri losjonu Winter Skin mi je všeč tudi, da zelo dobro skrije drobne nepravilnosti, kot so rdečica, strije, drobni mozoljčki in celo omili videz celulita. Pravi multifunkcionalni izdelek, torej!

Izdelek bi tako resnično svetovala vsem, ki bi želele v naslednjih dneh po zimskem spancu končno pokazati svoje noge in roke v lahkotnih oblekah in kratkih hlačah, saj verjamem, da je to edini način do zdravega in lepega pridobivanja zagorele polti. Seveda je izdelek primeren za vse letne čase in idealen za dame, ki tudi v hladni polovici leta rade ohranjajo zdrav in sijoč ten kože, kot bi ga pravkar poljubilo sonce!

Več informacij o izdelkih ECO by SONYA in uporabi le-teh na: via-naturalis.si

You Might Also Like