Beauty Koncept PR

Love, Eva ♥ nagrajuje svoje zveste bralke

02/05/2016

Ličila Golden Rose, ki jih podjetje Erkul Cosmetics proizvaja že od leta 1983, so si v svetovnem merilu že oblikovala visok status, pri nas pa so nekaj mesečna novost, ki jo ljubiteljice trendovske kozmetike že uvrščajo med svoje najljubše lepotilne znamke. Golden Rose je s 30-letnimi izkušnjami eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju. Ponuja široko paleto kakovostni ličil po dostopnih cenah, predvsem pa znamka Golden Rose spada med pet vodilnih proizvajalcev laka za nohte na svetu. Svoje izdelke prodajajo v več kot 90 državah in na kar petih celinah, z letošnjim letom pa so končno na voljo tudi v Sloveniji.

Kozmetika Golden Rose kot specialist na tem področju sicer ponuja deset različnih linij lakov za nohte – od mat, svetlečih do hitro sušečih v neskončno bogati paleti več kot stotih modnih odtenkov. Sicer pa ponudba zajema vse, kar ženska potrebuje za dober make-up. Pudri in tekoče podlage različnih tekstur, BB kreme, primerji, črtala za oči, eyelinerji, senčila, maskare, bronzerji, bleščila in šminke … vse to in še mnogo več najdete na policah trgovin Golden Rose, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC-ju Hala A7, Cityparku Ljubljana in Planetu TUŠ Koper.

KVP_8446

Ličila Golden Rose so, kljub temu da so na voljo po zelo dostopnih cenah, izdelana na podlagi visokih standardov kakovosti. Izdelki vsebujejo pigmente in surovine, ki so skladni s predpisi FDA in EU ter so uvoženi iz Amerike in Evrope. Surovine in embalažni materiali, ki se uporabljajo v proizvodnem procesu, so fizično, kemično in mikrobiološko testirani v laboratorijih, opremljenih s tehnološkimi napravami. Z vsemi izdelki pred prodajo v evropskih laboratorijih opravijo preizkus varnosti, zato zadovoljujejo Zahtevo o varnosti izdelkov EU 1223/2009. Surovine in izdelki pri proizvodnji kozmetike Golden Rose niso testirani na živalih!

KVP_8428

Toliko izjemnih lastnosti ponuja Golden Rose, mar ne? Če bi lahko, bi vsaki svoji bralki podarila kakšen izdelek s podpisom te kozmetike, da bi se lahko prepričala o kvaliteti le-te. Žal te moči še nimam, a z veseljem z rožnatim lakom za nohte, črno maskaro, ljubkim svinčnikom v obliki šminke, kupončki s popustom in toaletno torbico obdarim dve svoji zvesti bralki. Poiščite objavo na FB profilu Love, Eva ♥, jo lajkajte in v komentar zapišite, ali ste že kdaj preizkusile kozmetiko Golden Rose. Nagrajenki bom izžrebala v soboto, 7.5.2016.

KVP_8436

Spremljajte Golden Rose na: FB Golden Rose Slovenia ali spletni strani

Foto: Katarina Veselič in jaz (naslovna fotografija)

You Might Also Like