Beauty

Love, Eva ♥ nagrajuje: Poročni parfumi My Spirit

18/08/2016

Ne, ne … ni še konec z nagradnimi igrami. Razveseljevala vas bom, dokler bom le lahko! Tokrat sem pripravila nagradno igro zanjo in zanj, ker nočem, da se fantje na moji strani čutite zapostavljene. Saj veste, da vas imam rada, a ne? 🙂 No, ampak jaz sem pravkar poročena gospa in v poročni objavi Sedaj sem gospa Pakiž sem vam razkrila, da sva z mojim Darjanom svatom podarila prav posebna darilca – personalizirane parfume My Spirit. Za ta izbor sva se odločila, ker sva najinim svatom želela podariti nekaj uporabnega, nekaj posebnega in še vedno osebnega. Tako sva si v bogati ponudbi parfumov My Spirit izbrala svoja najljubša vonja, aluminijasti steklenički, idealni za v torbico in poletna potovanja, pa oplemenitila in okrasila na svoj način, v skladu s tematiko poroke. Sledila sva minimalizmu in na nalepki napisala najini imeni in datum poroke v enaki pisavi kot na vabilih, okoli pokrovčka pa zavezala belo pentljico v znamenje neskončne ljubezni. Všeč?

Svatom sva podarila personalizirane parfume My Spirit.

Svatom sva podarila personalizirane parfume My Spirit.

Seveda se lahko pri My Spiritu poigrate sami in zase ali svoje najdražje izbrane parfume okrasite po svojih željah in okoliščinam primerno. Več o ponudbi: TUKAJ

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Jeans_Off shoulder top_H&M_OOTD_My Spirit_Parfum 2

Z Darjanom sva se odločila, da vam najina izbrana vonja podariva, saj želiva, da se vsaj dva izmed vas prepričata o kakovostni ponudbi podjetja My Spirit in z nama podoživita 9.7.2016, ko sva si izrekla večni DA. Tole imava za vas:

Moj izbrani parfum nosi ime Chanel ‐ Coco Mademoiselle. Zapeljiva dišava za trenutke dneva in noči. Je seksi in sveža dišava, s katero se boste počutile zapeljivo od jutra do noči. Odlikuje jo izjemen vonj, ki ga ne bo mogoče zgrešiti. Krasna izbira za vsakovrstne priložnosti, na katerih želite biti opaženi. Idealen parfum za druženje s prijatelji ali blestenje na zabavi. Zanimiv preplet sadne, lesne in začimbne note – svež vonj črnega ribeza in breskve sčasoma prekrije zapeljiv pačuli, nato pa zablestita še črni poper in beli mošus.

Darjan je izbral parfum Giorgio Armani ‐ Black Code. Parfum, ki odpira vsa vrata. Je zapeljiv in edinstven parfum za sodobnega moškega. Za skrivnostne opazovalce, ki se dobro počutijo v svoji koži in so kot dobri lovci pripravljeni počakati na svojo priložnost. Dišava sveže limone in bergamotke, prepletene s cvetom pomarančevca, lesenih arom ter sivke. S tem parfumom boste privlačni, zapeljivi, elegantni in vsemogočni. Okolica vas bo občudovala.

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Jeans_Off shoulder top_H&M_OOTD_My Spirit_Parfum

Za sodelovanje v nagradni igri odklikaj na Facebook profil Love, Eva in tam poišči objavo z navodili.

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like