Beauty

Love, Eva ♥ nagrajuje: Darilca Catrice in Essence

03/08/2016

Poletje je v polnem zagonu in verjamem, da vse ve, moje zveste bralke, uživate v vročih dneh. Za mano je poroka, selitev, nekaj krasnih dni v Splitu in sedaj sem do te mere spočita in srečna, da moram svojo srečo deliti z vami. Petim bralkam bi želela podariti lepotne sladkorčke, s katerimi se boste lahko razvajale, lepotičile in negovale še v tem poletju. Kaj sem vam pripravila tokrat? Kompletki darilc nosijo podpis priljubljenih znamk Catrice Cosmetics in Essence, katerih redna uporabnica sem tudi sama. Morda se vse z menoj ne boste strinjale, a sama sem nad kombinacijo cene, pigmentiranosti, obstojnosti in v zadnjem času celo embalaže senčil, šmink, pudrov in korektorjev omenjenih znamk pogosto navdušena. Želela bi, da se nad izdelki skupaj z mano navdušite tudi ve!

Kaj vam podarjam v nagradni igri?

Dve bralki bosta prejeli Catrice Cosmetics Body Tatooje. Ena se bo lahko okrasila s tatuji Etno Elements, druga z Oriental Ornaments. Takšni tatuji so bili velik hit že v lanskem poletju, letos njihova popularnost še ni usahnila in navdušuje vse ljubiteljice boho stila. Če si med njimi, te vsekakor vabim, da sodeluješ v nagradni igri.

Ena bralka se bo lepotičila z dvema senčiloma v odtenkih Sea You Soon! in Build me a Sandcastle! ter dvofazno šminko Essence, in sicer iz linije The Beach House. Že ime pove, da so ličila kot ustvarjena za ustvarjanje nežnih, a igrivih in lahkih poletnih make-upov. Bi se želela naličiti kot prava morska deklica? Potem vsekakor moraš sodelovati v nagradni igri!

Za eno bralko sem pripravila komplet rdečila za lica Fading into Dawn Catrice Cosmetics iz linije FALLosophy in vedno uporabne paletke senčil v nevtralnih odtenkih Ease and Comfort Catrice Cosmetics iz linije ZENSIBILITY. V kolikor iščeš ličila, ki jih lahko uporabljaš skozi vse leto, je ta nagradica prava zate! Že sodeluješ v nagradni igri?

Zadnja, a nič manj pomembna nagrada pa sestoji iz dolgoobstojnega pudra v kamnu, ki kožo matira, a je ne obteži. Žametno nežen puder Catrice Cosmetics HD Multi Talent v odtenku Natural Beige bo nagrajenka dopolnila z dvema senčiloma Catrice Cosmetics, iz linije Glam Fushion. Nežno, rahlo zlato senčilo, ima ime To Be ContiNUDEd, modro senčilo pa Lucy Blue, oba odlikuje pudrasta struktura in gelni finiš. Je to dovolj lušna nagrada, da te prepriča v sodelovanje?

So ti darilca všeč? Navodila o sodelovanju v nagradni igri najdeš na mojem Facebook profilu Love, Eva: TUKAJ

You Might Also Like