Koncept PR

Ličila, popolna za vroče poletne dni!

11/06/2016

Ličila Golden Rose, ki jih podjetje Erkul Cosmetics proizvaja že od leta 1983 in so si v svetovnem merilu že oblikovala visok status, pri nas veljajo za dokaj sveže ime. Ljubiteljice trendovske, kvalitetne in žepu prijazne kozmetike so Golden Rose že spoznale za svojo najljubšo znamko in se prepričale, da je znamka z več kot 30-letnimi izkušnjami z razlogom eno izmed vodilnih svetovnih proizvajalcev v kozmetičnem sektorju. Ponuja široko paleto kakovostni ličil, tokrat pa predstavljajo štiri novosti, idealne za poletne mesece, ko dame rade posežejo po močnih barvah, lahkih teksturah in izdelkih z zaščitnim faktorjem.

Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick 1

Golden Rose Sheer Shine Stylo Lipstick – je šminka lahke teksture s sijočim, rahlo prosojnim zaključkom. Vsebuje negovalno arganovo olje in vitamin E, ki ustnicam zagotavljata ustrezno vlago. Šminka z zaščitnim faktorjem 25 je za ceno 3,80 eur dostopna v 31 odtenkih.

Golden Rose Longstay Highlighter Shimmer Eyeshadow

Golden Rose Longstay Highlighter Shimmer Eyeshadow – je tekoč osvetljevalec in senčilo v enem. Je vodoodporen in inovativne nežne žametno-pudraste teksture, zaradi česar se na obrazu ohrani skozi ves dan. Obstaja v dveh odtenkih, cena pa je 12 eur.

Golden Rose Longstay Matte Foundation

Golden Rose Longstay Matte Foundation – je dolgoobstojna tekoča podlaga, ki zagotavlja dobro prekrivnost in mat finiš, saj ne vsebuje olj. Koža skozi ves dan ostaja gladka, brezhibna in zaščitena z zaščitnim faktorjem 15. Podlaga je na voljo v desetih odtenkih, njena cena pa je 8,50 eur.

Golden Rose Longstay Gel Eyeliner

Golden Rose Longstay Gel Eyeliner – je visokopigmentiran eyeliner z gel formulo, s katerim bo ustvarjanje dramatičnega pogleda še lažje. Eyeliner se hitro suši in tekom dneva zahvaljujoč izvrstni pigmentiranosti ne bledi, ščetka dermatološko testiranega eyelinerja pa omogoča risanje tanjših in debelejših črt.

Želite še več trendovskih ličil? Najdete jih na policah trgovin Golden Rose, ki se nahajajo v ljubljanskem BTC-ju Hala A7, Cityparku Ljubljana in Planetu TUŠ Koper.

You Might Also Like