Fashion My style

#LETSSHAKEITUP: Poletno barvita jesen

03/10/2018

Poleg vrste nevtralnih in brezčasnih kosov je kolekcija #LETSSHAKEITUP: Esmara by Heidi Klum prinesla tudi peščico barvno precej intenzivnih kosov. K rdeči in ciklamno rožnati bluzi, skoraj fluorescentno rožnati jopi in vijola puliju se pridružujejo še strupeno rdeče hlače, ki vsekakor bodejo v oči in, roko na srce, zahtevajo malce drznosti. Vsaj pri meni je tako. V preteklosti je bila moja garderoba ujeta v črne in sive odtenke, s prihodom Mile sem se nekako odprla barvam, predvsem nežnim pudrastim niansam, a za stajling, kot ga nosim danes, sem morala zbrati kar malce več poguma. Ko sem minulo sredo nosila tole kombinacijo, sem imela sicer občutek, da so res vse oči uprte vame, saj je rožnato-rdeča že v osnovi na “love-hate” seznamu pri večini ljudi. Ali jo imaš rad ali pa ti nikakor ne gre skupaj. No, jaz sem ena izmed tistih, ki se je v vsem tem času, od kar se smukam v modnem svetu, sprostila in na oblačila gledam kot na eno veliko zabavo. Na odbite kombinacije gledam z žarom v očeh, v njih iščem navdih, predvsem pa si ob njih v večini primerov rečem: “Res dober slog, drugačen, poseben, a on/a to zna nosit!”. Skoraj nikoli ne premerim ljudi od glave do pet in si mislim: “Kaj pa tej/temu ni jasno?!”

Lepo in pomembno se mi zdi, da spoštujemo druge, njihove zgodbe, njihove občutke, njihova razpoloženja in trenutna stanja, način življenja, delovno okolje. Vse to se odraža tudi na načinu oblačenja in močne zgodbe vedno rada pogledam. Ko sem najprej zagledala te rdeče hlače, sem jih v resnici želela stilirati na povsem drugačen način. Veliko bolj umirjeno. Potem pa se je zgodil preblisk, nekaj minut pred dogovorjenim fotografiranjem. Milo sem pred tem odpeljala v vrtec in že med hojo do vrtca mi je s svojim čebljanjem polepšala dan. Sonce je že kukalo skozi jutranjo meglo. Zrak je bil čist, skozi hlad se je čutilo, da se obeta sončen jesenski dan. Ko sva prišli do vrtca, je brez težav stegnila ročice k vzgojiteljici, se od mene poslovila s poljubčkom in to mi je vlilo toliko energije, da sem jo enostavno morala deliti s svetom tudi skozi kombinacijo oblačil. Prvotno mišljen črn puloverček sem nadomestila z novim rožnatim suknjičem SheIn in mojim poletnim hitom – majico za dojenje s cvetlično potiskano pentljo, ki lepo poveže barve hlač in suknjiča. Pri čevljih se nisem veliko obotavljala. Tudi tukaj sem prvotno izbrane črne loafer čevlje umaknila iz vidnega polja in dala možnost lahkotnim belim čeveljcem Peppermint Street. Kako ti je všeč?

Nosim:

Suknjič SheIn (kupiš ga lahko -> TUKAJ)

Majico Oblekca x Love, Eva (več o njej -> TUKAJ)

Hlače Esmara by Heidi Klum: #LETSHAKEITUP

Salonarje Peppermint Street

Torbo Zara

Mimogrede: Peppermint Street je čudovita spletna trgovina najrazličnejših, preko 300, čevljev, ki pa jih lahko povsem prilagodiš svojim željam in potrebam. Za vsak predstavljen model lahko sama izbereš barvo, tudi vzorce, višino in tip pete ter, jasno, velikost. Vsi modeli čevljev so na voljo, saj gredo v izdelavo v Italijo, čim jih naročiš, potem pa na njih čakaš približno 3 tedne. Zakon, a ne? Več o ponudbi in kako reč deluje na povezavi: www.peppermint-street.com

Foto: Laura Juvančič

You Might Also Like