Beauty

Ko te krema vrže na rit, tako je dobra!

27/06/2018

Veš, kdaj sem najbolj navdušena? Ko me izdelek, od katerega ne pričakujem nič posebnega, na prvi dotik, na prvo uporabo, na prvi nanos, dobesedno vrže na rit. V resnici nisem zahtevna stranka in sem sposobna z marsičem povsem zadovoljna shajati, ampak potem se zgodi moment, ki postavi nove standarde, nove občutke in nove oblike zadovoljstva. To se mi je pred nekaj dnevi zgodilo s kremama z zaščitnim faktorjem znamke Frezyderm.

Do sedaj te dermokozmetične znamke nisem poznala, zato o njej poizvedujem zdaj. Da gre za brezkompromisno kvaliteto, priča podatek, da je bila znamka v letu 2017 oklicana za najbolj inovativno kozmetično blagovno znamko. Priznanje, ki je plod številnih patentov in inovacij, je bilo podeljeno na prestižnem farmacevtskem sejmu CpHI v Frankfurtu.

Morda je to podatek, ki ga večina ob nakupovanju lepotilnih izdelkov spregleda, a dejstvo je, da sta že kremi z zaščitnim faktorjem drugačni od tega, kar sem preizkusila do sedaj. Struktura krem, vpojnost, zaključni finiš … Fantastično! Zaenkrat imamo namreč pri nas na voljo le Frezyderm Velvet sončno kremo za obraz in Frezyderm obarvano sončno kremo za obraz, obe nosita ZF 50, a že kmalu naj bi bila lekarniška ponudba bogatejša za 40 izdelkov te znamke.

Izjemno nežna Frezyderm Velvet sončna krema za obraz nudi visoko zaščito pred soncem, hkrati pa me navdušuje s svojo žametno strukturo, zahvaljujoč kateri si kremo z veseljem nanesem sleherno jutro. Je namreč odlična tudi kot podlaga za ličila in posledično odlična izbira za vse, ki vsak dan potrebujemo zelo visoko zaščito pred sončnimi žarki, IR sevanjem, pigmentacijo in staranjem kože. Torej kar za vse nas, a ne?

Še bolj pa me navdušuje Frezyderm obarvana sončna krema za obraz, ki poleg zgoraj omenjene zaščite nudi tudi enakomeren barvni ton in kvalitetno prekrije nepravilnosti. Potenju navkljub se na koži obdrži ves dan. Ko sem si kremo prvič iztisnila na dlan, sem se malce ustrašila, saj mi je delovala občutno pretemna, ampak zagotavljam, da se izredno lepo stopi s kožo, prilagodi tenu in je primerna za vsak tip in barvo kože. Resnično nekaj najboljšega v moji kozmetični torbici v zadnjem času.

Potrebuješ dodatni bonus? Kremi optično zmanjšata videz gub, obarvana krema ne pušča lis in se kar s prsti enakomerno nanaša, hkrati pa sta izdelka na voljo v čudoviti zlato-beli embalaži.

Zdaj te že gotovo zanima, kje je možen nakup krem Frezyderm. Vabim te, da odklikaš na sledečo povezavo: moja-natura.com

Foto: Žiga Lovšin

You Might Also Like