Comfort zone

Zgodba mamice: zaradi nežne dojenčkove kože v nove poslovne izzive

20/06/2018

Pogosto se zgodi, da nas posebna obdobja v življenju, težke preizkušnje in nepozabni dogodki zaznamujejo do te mere, da si preprosto ne želimo, da se končajo. Dajo nam navdih za nova ustvarjanja, nove projekte, morda ob njih celo začutimo, da je naše poslanstvo drugje, kot smo mislili do usodne prelomnice. To se je zgodilo tudi Tini Rabzelj, mamici treh otrok. Med prvo nosečnostjo pred devetimi leti je pogrešala visoko kakovostna, lahka in moderna oblačila iz naravnih materialov za hitro spreminjajoče se telo nosečke. Ko je v roke prijela svojo prvorojenko, pa je spoznala, da nežna koža njene dojenčice potrebuje točno tisto nežnost in lahkotnost, po kateri je sama hrepenela preteklih devet mesecev. Takrat se je pričela pisati zgodba z naslovom UNQ STUFF.

“Moja tiha želja je prvič zaživela, ko sem zašila svoje prve hlačke. Prijetne, mehke in nežne so bile in želela sem jih takoj pokazati še drugim mamicam. Počasi so moje ideje začela dobivati obliko in skice iz misli so prvič resno našle pot na papir,” se svojih začetkov spominja Tina, ki je občasno ustvarjanje za svojo družino po rojstvu druge hčerke in sina preoblikovala v večji projekt. Rodila se je slovenska blagovna znamka UNQ STUFF, sinonim za udobna in kvalitetna trendovska otroška oblačila ter dodatke.

Mila na fotografijah nosi komplet tunike, pajkic in traka UNQ STUFF. Tuniko poleg volančkov krasi čudovit potisk s ptičkom, ki ga Mila obožuje, saj ima zadnje tedne ptičke zelo rada. Posebnost pajkic je detajl, ki dopušča, da hlačnice nekoliko skrajšam. Luškano!

Tina poslovne izzive nadgrajuje skupaj z rastjo svojih otrok. Šiva za njih, na ta način spoznava potrebe svojih otrok in natanko razume, kaj iščejo drugi starši. “Kolekciji za dojenčke smo dodali še oblačila za otroke od dveh do desetih let. Čeprav oblačila in dodatki za dojenčke in otroke predstavljajo jedro naše proizvodnje, pa imamo v načrtu razširitev ponudbe tudi na oblačila za ženske,” dodaja Tina, ki verjame, da vse več ljudi kljub masovni ponudbi hrepeni po kvalitetni ponudbi unikatnih, zračnih in naravnih oblačil, izdelanih iz materialov, ki niso obdelani s surovimi kemikalijami in pesticidi. “Le koži prijazni materiali namreč dihajo skupaj s kožo in otroka ne ovirajo pri igri,” sklene Tina in poudari, da so UNQ STUFF oblačila v celoti izdelana v Sloveniji.

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem UNQ STUFF. Obišči spletno stran: www.unqstuff.si

Foto: Žiga Lovšin

You Might Also Like