Fashion My style

Katera oblačila pogrešam v nosečniški garderobi?

22/08/2017

Dan D se približuje in če po eni strani noro uživam v nosečnosti, saj mi trebušček večjih težav ne povzroča, pa so tukaj nekatere reči, ki jih noro pogrešam. Ena stvar, ki jo res pogrešam, je spanje na trebuhu. Premetavanje iz enega boka na drugega je na trenutke že prav boleče in si res želim, da bi se lahko z vsemi štirimi od sebe ulegla na trebuh. Potem so tukaj še tek, pa kak neobremenjen žurček, kozarec traminca, ampak to so itak reči, ki niti niso bistvenega pomena in, iskreno, brez tega bi lahko zdržala še naslednjih nekaj let 😀 Me pa preganja ena misel … Bolj kot grem h koncu nosečnosti in bolj ko se približuje jesen, manj imam za obleči. Čas poletnih oblekic jemlje slovo, večeri so hladni, moja nosečniška garderoba pa ne premore jesenskih oblačil. Pa saj zaenkrat jih niti ne rabim še tako zelo, za nujne primere me rešujejo pajkice in širok pulover, kljub vsemu pa si delam lušte z novimi oblačili, za katere že komaj čakam, da jih bom lahko navlekla nase.

Temne kavbojke v kombinaciji s preprostim topom in suknjičem so zame ena najlepših kombinacij, ob sebi pa potrebuje le malo dodatkov – kak kos nakita, torbico in salonarje. Sem strastna ljubiteljica oblek in v njih bi bila res lahko večino časa, a glede na to, da v hlačah nisem bila že od začetka leta, se res veselim trenutka, ko si jih bom spet lahko oblekla, saj trenutno, kot lahko vidiš na zgornji fotografiji, gumb in luknjico za gumb loči slabih 10 centimetrov.

Oblačila in torba so iz kolekcije Heidi Klum x Lidl »Jungle in the city«, ura CLUSE (Slowatch.si), zapestnica Perla.si

Bolj kot kavbojke pa imam rada tudi črne hlače širokega kroja, ki se resnično dobro znajdejo v prav vsaki situaciji. Na eni strani lahko z njimi ustvarimo zares elegantne in damske kombinacije, na drugi pa »tomboy« različice stajlingov, ki so meni že od nekdaj precej ljube. Obožujem črno-belo poslovno eleganco, začinjeno z ženstvenimi detajli, kot so rdeče ustnice, nohti in uhani, velika pentlja in lakasto bleščeči salonarji.

Oblačila in torba so iz kolekcije Heidi Klum x Lidl »Jungle in the city«, čevlji Deichmann, uhani Perla.si, lak za nohte ARTDECO, šminka Makeup Forever, računalnik Lenovo Yoga

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like