Fashion My style

Kako stilirati damsko krilo za vsakodnevne priložnosti?

01/10/2016

Draga dekleta in ženske, letos so zavladali trendi, ko smo lahko predstavnice ženskega spola končno lahko dame v pravem pomenu besede. Midi dolžine v A-krojenih kril in oblek so zagotovo tisto, s čemer si lahko polaskamo in pihnemo na dušo naši ženstvenosti. Jaz sem se tako dolgo spogledovala s krilom, ki se usede visoko v pasu in se zvonasto razširi nekje do kolen. Letošnjo jesen sem si med brskanjem po trgovini SheIn omislila krilo v umirjeni kraljevsko modri barvi z jesensko rjavim cvetjem. Nad njim sem navdušena, saj mi dopušča toliko različnih kombinacij. Sprva sem mislila, da ga bom nosila le za kakšno svečano priložnost, a ker se mi te ne dogajajo ravno vsak dan, krilo stiliram z nekoliko bolj umirjenimi, osnovnimi in casual kosi.

Sončne dni, ki nas razveseljujejo, sem pospremila s stajlingom, v katerem sem krilo stilirala s povsem navadno belo majico in videz dodelala z mogočno ogrlico, barvno ujemajočo torbico in lesenimi očali z mačje oblikovanimi okvirji. To je zagotovo kos, ki se izvrstno poda damskemu krilu in ga lepo dopolnjuje, da o kvaliteti ročno izdelanih lesenih očal iz mahagonija niti ne izgubljam besed. Seveda sem za vas pripravila še idejo, kako damsko krilo stilirati za hladne jesenski dni in večere. Stilirala sem ga z rjavim kosmatim puloverjem in poudarila silhueto z uporabo širokega pasu. Vam je všeč?

Nosim:

Krilo SheIn (kupiš ga lahko –> TUKAJ)

Očala WoodWay (kupiš jih lahko –> TUKAJ)

Majico Reserved

Pulover, torbico in ogrlico Zara

Pas … ne vem, ker je bil darilo prijateljice pred leti 🙂

Čevlje Pitarello

Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with m3 presetcam_05-2Processed with VSCO with m3 presetcam_06-2cam_11-2 cam_08-2cam_10-2cam_07-2cam_09-2

Foto: Simon Clemente

You Might Also Like