Beauty

Kako si z likalnikom kodram lase?

12/12/2019

Ta objava je nastala na željo mnogih izmed vas. V svoj inbox sem že kar nekajkrat prejela vprašanje, kako si kodram lase oz. kako si jih kodram z likalnikom. Predolgo ste čakale s to objavo, tega ne skrivam, a tokrat se mi je za njo zdel pravi trenutek. V času BlackFriday popustov sem si namreč preko notino.si naročila nov likalnik za lase znamke Babyliss Stylers 2 v i Straighten or Curl, ki naj bi bil še posebej primeren tudi za kodranje las, saj so “klešče” likalnika na robovih nekoliko zaobljene in pramen las lepše zdrsi skozi. V IGTV videu tako s teboj premierno preizkušam svoj nov likalnik, hkrati pa ti z njim pokažem, kako obračam likalnik, med katerega je ujet pramen las, da nastane kar najlepši koder. Zelo pomembno se mi zdi, da likalnik med kodranjem obračam navzven, saj na ta način koder preprosto lepše pade ob glavi.

Za končno piko na i, seveda, poskrbi utrjevanje kodrov. Tokrat sem, tudi tega premierno, uporabila skorajšnjo novost znamke Nivea – Forming Spray CURL, sprej  za oblikovanje in utrjevanje kodrov. Sprej vedno uporabljam tako, da glavo obrnem navzdol, sprej popršim po laseh, nato pa lase malce zadržim v tem položaju. Počakam, da se sprej posuši, hkrati pa s prsti še malce razdelim kodre, da resnično dosežem njihovo igrivost, volumen in razposajenost. Preprosto, mar ne?

Za natančnejši prikaz izdelovanja kodrov z likalnikom te vabim k ogledu IGTV videa na povezavi: https://www.instagram.com/p/B59rqjinffv/

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like