Beauty

Kako “sfejkat” dober spanec?

29/01/2020

V kolikor spremljaš moje storyje na Instagramu, potem zagotovo veš, da se trenutno bolj kot sebi posvečam svoji bolni Mili. To so dnevi, ko skoraj ne zaidem ven in si z videzom ne želim beliti glave, po drugi strani pa še vedno stremim k temu, da se ne zanemarim povsem in se ne ustrašim svoje podobe v ogledalu, v kolikor se slučajno srečam z njim. Mamice me boste razumele … 🙂 Po eni strani to najlažje in najhitreje dosežem s sočnimi očali, s katerimi v letošnjem sončnem januarju celo ne izpadem smešno, a ker jih čisto ves čas res ne morem imeti na nosu, mi gre doseganje tega še malce lažje od rok z nasveti, ki jih z veseljem delim  tudi s teboj na spodnjih fotografijah, še bolj nazorno pa v IGTV, ki si ga lahko pogledaš na sledeči povezavi:

Kako “sfejkat” dober spanec?

Za videzom, ki ti ga predstavljam danes, se tako skrivajo nasveti, kako “sfejkati” dober spanec s pravo nego, pripomočki na nego obraza in le pikico ličil. Na koncu s temi nasveti dosežemo le nekoliko svež, zdrav, sijoč in spočit videz, torej takšnega, s kakršnim nam koža postreže, ko se po kvalitetni večerni negi in dolgem globokem spanju prebudimo v novo jutro. Izdelki, za katere bi si želela, da pridobijo nekoliko več tvoje pozornosti, so sonična čistilna naprava PMD Beauty Clean, pigmentirane kapljice REVOLUTION PRO in rdečilo za lička in ustnice Dermacol. Več v nadaljevanju …

 PMD Beauty Cleaner je 2v1 izdelek, saj si z eno stranjo glave napravice očistim obraz, z drugo, kamnito stranjo, pa v kožo med masažo vtrem serum. Kamen se prične ob stiku s kožo segrevati, kar še pospeši cirkulacijo, hkrati pa poskrbi, da se serum vpije v globlje plasti kože in s tem poveča njegovo delovanje. Koža je tako že ob prvem koraku nege veliko bolj napeta, sveža in zdrave barve.

K njenemu zdravemu videzu pripomorejo tudi pigmentirane kapljice REVOLUTION PRO Foundation Mixer. Le eno kapljico tega izdelka vmešam v svojo dnevno kremo, nato pa vse skupaj vtrem v kožo z vlažno gobico. S pigmentiranimi kapljicami dosežem nekoliko bolj poenoten videz, morda obrazu podarim malce instantne zagorelosti, ki jo tako zelo ljubimo v poletnih dneh in ki jo tako zelo pogrešamo v teh hladnih zimskih sivih dneh.

V naslednjih dveh korakih počešem obrvi z gelom REVOLUTION PRO in odprem pogled z malce bolj uvihanimi trepalnicami. Slednje dosežem s kleščami za uvihanje trepalnic Misha.

Nekoliko več sočnosti dosežem z uporabo rdečila Dermacol Lip and Cheek. Mimogrede, a ni to najbolj simpatično rdečilo na svetu? Kar s prsti ga nanesem na ličnice in ustnice. Preko rdečila ustnice premažem še z balzamom ARTDECO, saj s tem korakom ustnice pridobijo zares mogočen sijaj.

Balzam ARTDECO Color Booster je, kot že njegovo ime pove, nekaj posebnega, saj poudari naravno barvo ustnic oz barvo rdečila, ki smo ga uporabili, zaradi česar so ustnice videti bolj polne in zdrave, tudi sicer pa balzam ustnice vlaži, neguje in neverjetno lepo diši.

Z nanosom balzama v večini primerov zaključim svoje vsakodnevno ličenje na bolniški, včasih pa se mi zazdi, da potrebujem še malce več sijaja. Takrat si vzdolž nosu, na veke, tudi nad ustnice in po sredini čela nanesem malce osvetljevalca. Tokrat sem uporabila osvetljevalec z aplikatorjem REVOLUTION PRO.

Vse uporabljene izdelke najdeš v spletni trgovini notino.si.

Foto: Tina Medvšček

You Might Also Like