Fashion My style

Kako nosim srajco Banana Republic?

25/03/2016

Pred natanko enim tednom je kot četrto v Evropi znamka Banana Republic obiskala Ljubljano. Po novem ima svoja kotička v Emporiumu in Galeriji Emporium, a nekaj podrobnosti o znamki in utrinkov iz otvoritvenega dogodka sem z vami že delila v objavi Love, Eva ♥ na otvoritvi trgovine Banana Republic. V tej objavi sem razkrila tudi, da smo vsi udeleženci dogodka prejeli bon za majico ali srajco iz aktualne pomladne kolekcije. Jaz sem se zaljubila v prečudovito barvito srajco, ki jo krasijo modra, zelena, roza, črna in bela barva. Prekrasen kos, izredno hvaležen za kombiniranje, sem v stajling vnesla že v ponedeljek. Najprej sem v njem zapozirala pred objektivom Katarine Veselič, nato sem se odpravila na dogodek v organizaciji znamke Vichy in blogerke Ajde Sitar, v večernem času pa sem v njem za Volkswagen Magazine stilirala fante iz skupine Modrijani.

Srajco sem stilirala z dokaj nevtralnimi kosi. Daljši bel suknjič znamke Pimkie je eden izmed mojih zadnjih nakupov, mom’s jeans pa sem kupila med lanskoletnim izletom v London kupila v trgovini Urban Outfitters. Ušesne mečice sem okrasila z minimalističnimi kroglicami v granitno sivi barvi in gležnjarji z debelo peto, ki jih obožujem od prvega dne nakupa (torej nekje od sredine septembra 🙂 🙂 🙂 )

Nosim:

Srajca Banana Republic

Suknjič Pimkie

Jeans Urban Outfitters

Uhani Modni dodatki Bling bling

Čevlji Pittarello

Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTDEva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 1Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 4Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 5Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 6Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 8Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 7Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 9Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 10Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 12Eva Ahačevčič_Love, Eva_Banana Republic_Mom's jeans_OOTD 11

Po fotografiranju sva s Katarino obiskali dogodek, na katerem je ena izmed naših najuspešnejših blogerk predstavila prenovljen blog. Obiščete ga lahko na povezavi: https://www.ajdas.com/sl/

Vichy_Ajda_55__1458826708_14755

Za večerno snemanje z Modrijani sem zgornji del stajlinga ohranila, kavbojke pa sem zamenjala za udobnejše baggy kratke hlače trgovine Terminal3. Fotografijo s snemanja sem objavila na svojem Instagramu evaahacevcic.

11053878_1568468970131484_4108242980924408430_o

Foto: Katarina Veselič, Domen Blenkuš (le fotografija z dogodka)

You Might Also Like