Comfort zone

Kako je Mila vpihnila prvo svečko na tortici?

15/09/2018

Od Milinega praznovanja prvega rojstnega dne je minilo že kar nekaj časa, 14 dni, če smo natančni, in res že totalno zamujam z objavo utrinkov iz čudovitega dne, ki smo ga preživeli skupaj z družino, sorodniki in prijatelji. Zdi se, da je od dneva, ko smo se sladkali s macrooni, cake popsi, cup cakei in torto izpod rok Ulle (Ulline dobrote), minila že cela večnost, saj smo dan zatem padli v rutino uvajanja v vrtec, delovni tempo in porušen ritem, ki ga sedaj nekako vzpostavljamo in se neverjetno lovimo. A o tem morda kdaj drugič, danes je napočil trenutek za obujanje sladkih spominov na dan, ko smo nazdravili na Milo in z njo ugriznili v slastno torto. Nad izgledom slednje sem bila res navdušena, saj je na njej v prikupni rožnati oblekici sedela svetlolasa deklica s sladoledom v ročicah, družbo pa ji je delala siva mucka. V kolikor me spremljaš na Instagramu, potem zagotovo veš, da je Mila zaljubljena v svojo plišasto sivo mucko in plastične sladolede, ki jih ves čas ponuja bodisi nam bodisi svoji mucki, mi pa se moramo delati, kako zelo okusen je. Resnično mi je všeč, da je rustikalna tortica imela osebno noto in je nekako povzela bistvo Milinega prvega leta. Igra, domišljija, veselje, hkrati pa neverjetna preprostost in neizmerna ljubkost. Svečke na tortici sicer letos še ni bilo, je pa tokrat za piko na i poskrbela zastavica z napisom “MILA 1”.

Rojstnodnevna zabava je bila sicer čisto preprosta. Mila je praznovala kar doma, obkrožena z babicama in dedkoma, strici in tetami ter nekaj prijatelji. Takšen način praznovanja nam trenutno najbolj ustreza, saj nam je tako najbolj udobno, domače in prijetno, gostje se lahko zadržijo in povsem sprostijo, otroci, ki jih je v naši družbi vedno več, pa se igrajo v Milini sobici ali zaspijo v prijetnem okolju, če se pojavi potreba po počitku. Nekaj utrinkov iz praznovanja je v svoj objektiv ujela tudi Sandra Vidmar (Moja galerija) in tako poskrbela, da bo zabava ostala še dolgo živa, hkrati pa sta z Ullo predlagali še nekaj … NAGRADNO IGRO, itak!

NAGRADNA IGRA: 

Glede na to, sta Sandra in Ulla za Milo pripravili čudovit, iskren, ljubeč in čuteč cake smash (pogledaš si ga lahko TUKAJ), bi z veseljem tudi tebi ponudili enako možnost: fotografiranje tvojega malčka in celotne družinice v Sandrinem studiu Moja galerija ob čudoviti tortici Ulline dobrote. Več podrobnosti bo že kmalu znanih na mojem Instagram profilu. Mi slediš?

Za dekoracijo sladkega kotička je poskrbela Ulla Karov – Ulline dobrote <3 No, razen mucko je k zabojčku prislonila Mila <3 :)))

Mila nosi oblekico Le Petit Tom, trak v laseh Owlie Bowlie in copatke Little Lambo. Celoten stajling je iz trgovine Mali zakladi.

Foto: Sandra Vidmar, Moja galerija

You Might Also Like