Comfort zone

Kaj se skriva v moji torbici?

13/12/2016

Današnja objava bo še posebej osebna, saj vam bom dovolila pokukati v mojo torbo, v ženski zaklad. Nekaj najbolj zabavnega je pokukati v tiste kotičke, ki so ljudem običajno skriti, mar ne?

Moja torba je – vsaj večino časa – nekakšna urejena zmeda. Zmeda za to, ker je v njej toliko reči, da je to kar malo noro. A poskušam v njej ohranjati urejenost in imam, po meni logičnem sistemu, reči razporejene po manjših toaletnih torbicah. Vsak, ki kdajkoli poprime mojo torbo, se zgrozi, kaj vse nosim s seboj, da je tako zelo težka. Velikokrat s seboj nosim tudi prenosni računalnik, a če je le mogoče, so v moji torbi “le” sledeče reči:

_kvp3005

V manjšo rožnato torbico pospravim izdelke za hitro osebno nego, predvsem mi je pomembno, da vedno, ko zunaj kaj pojem, čimprej tudi umijem zobe, saj ne prenesem “kosmatega” občutka na zobeh. Majhna potovalna ščetka in pasta, paketek žvečilnih gumijev in kakšen osvežilen bombonček so tako vedno z menoj.

V beli torbici nosim izdelke za lepotne popravke: lak, ki ga imam trenutno na nohtih, če bi se tekom dneva slučajno odkrušil, kakšno šminko in lipglos, ogledalce, tudi glavnik se velikokrat znajde v njej.

Zlata torbica je rezervirana za potovalne velikosti parfumčkov – trenutno s seboj nosim vonja MySpirit J’adore Dior in Givenchy Dahlia Divin – ter kremo za roke. Trenutno je to Aldo Vandini Pure.

Najmanjša vijolična torbica je kar moja denarnica … Večini ljudi je smešno, kako majhno denarnico imam, a mi je takšna najbolj prikupna in zaenkrat poleg denarja vse najnujnejše kartice (in še kakšno več 🙂 ) spravim vanjo. To je tako kot z žensko omaro – čeprav je polna, v njej še vedno najdemo prostor za še kakšen nov kos 🙂

Seveda se tudi v moji torbici vedno najdejo telefon, čokoladka, v kolikor ni časa za kosilo, ključi, svinčnik in kak par sončnih očal. Trenutno so mi zelo všečna kar lesena iz trgovine WoodWay, znamke Proof.

_kvp2997 _kvp2995 _kvp2994 _kvp2993 _kvp2980

Sicer v tokratnjem stajlingu ob oblekici Zara, plašču Mango in škornjih Princess nosim torbo Naomi Campbell, ki sem vam jo podrobneje predstavila v eni izmed prejšnjih objav: TUKAJ

_kvp2975 _kvp2941 _kvp2935_kvp2894

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like