Beauty

Jesenski make-up z ličili NOBEA

28/10/2020

Lepo pozdravljene, moje lepotne navdušenke. Ja, ta objava nastaja za vse vas, ki ste v minulih dneh na mojih instastoryjih opazile nova ličila, rahlo osvežene barve na mojem obrazu in me pričele povpraševati po senčilih in šminki, ki jih imam na sebi. Resnično si izdelki – znamke NOBEA, ki sem jo odkrila na notino.si – zaslužijo malce daljši zapis in nazornejši prikaz skozi fotografije, na katerih je ujet moj prepoznavnih jesenski make-up.

No, če sem iskrena, te znamke nisem odkrila čisto čisto sama. Pri notino.si so mi nekaj kosov NOBEA ličil poslali v rojstnodnevnem darilu in čutila sem, da gre za izdelke, na katere so ponosni, da jih imajo lahko v svoji ponudbi. Nekaj časa so, priznam, ležali v toaletni torbici in niti nisem planila po njih. Niti ne vem, zakaj. Morda zato, ker sem vedno znova skeptična do tekočih senčil za oči. “V gube bodo šli in na koncu bom po vsem dnevu videti kot nekakšna panda s čudno razmazanim make-upom,” je vedno moja prva misel. Ampak po drugi strani pa so se preveč svetili iz torbice in so me ves čas klicali, naj jim namenim priložnost. In sem jim! In med nami se je zgodila kemija.

Na veke sem nanesla tekoči NOBEA senčili v odtenkih Copper in Moonstone, trepalnicam pa sem podarila dolžino in volumen z NOBEA 3D Effect Mascaro.

V rojstnodnevnem darilcu so me pričakali štirje odtenki tekočih senčil NOBEA Liquid Eyeshadow – opečnat (Copper), peščen (Moonstone), rjav (Coffee) in rožnato-zlat (Rosegold), vsak nosi čudoviti kovinski sijaj. Za videz, ki ga nosim na teh fotografijah, sem izbrala opečnatega in peščenega. Pred nanosom tekočih senčil z aplikatorjem (senčila se nanaša kot bleščilo na ustnice) sem na veke v res nežnem sloju nanesla rahlo opečnato suho senčko iz palete senčil theBalm and the Beautiful, Episode 2, znamke theBalm. Lahko bi ta korak izpustila, a zaradi njega so senčila NOBEA resnično prišla bolj do izraza in se razvila v čudovit, mogočen odtenek. Po celotni veki sem uporabila opečnat Copper odtenek, le v notranje kotičke sem nanesla peščeno Moonstone nianso. Intenzivnost barv tekočih senčil je res enostavno uravnavati – lahko gre za res nežen, le rahlo svetleč nanos senčila, lahko pa ga nanesem 2-3x in takrat se razvije v čudovito barvo, ki poudari pogled.

Za lepši spoj tekočega senčila s kožo sem si pri nanosu pomagala kar z blazinicami prstov. Mene je res presenetilo, kako zelo obstojna so ta senčila in dejansko obstanejo na svojem mestu natanko tako, kot jih nanesem – čisto ves dan. Ne gredo v gube, se ne “prelivajo” po svoje po veki, ampak so tam natanko zato, kar je njihov namen – da še malce polepšajo pogled in mu podarijo čudovit kovinski sijaj. Najlepša hvala 🙂

Ličenje oči sem zaključila z maskaro NOBEA 3D Effect Mascara. Ta maskara je sicer povsem super in obstojna, krasno loči trepalnice, jih podaljša in zaviha, morda imam le jaz boljši občutek ob uporabi klasične ščetke in ne plastične. Je pa to vsekakor maskara, ki te ne bo pustila ravnodušne.

P.S. Ob spodnji liniji trepalnic sem uporabila temno rjavo suho senco, da sem dosegla malce “smokey” učinka, ob liniji zgornjih trepalnic pa sem nanesla v obliki črte črno senčilo. Oba senčila sta iz zgoraj omenjene paletke senčil theBalm.

Naslednji izdelek, ki me je neverjetno navdušil na prvi dotik, pa je NOBEA Day-to-day vlažilna šminka. Gre za visoko pigmentirano kremno šminko, ki se enostavno nanaša in se v pravo barvo razvije že ob prvem nanosu, torej z eno potezo. V teh časih, ko nosimo maske praktično ves dan, kjerkoli smo, je težko oceniti, ali šminka na ustnicah zdrži 3 ure, 5 ur ali ves dan, ker jo slej ali prej obrišemo z masko, lahko pa zatrdim, da tudi ob nošnji maske šminka dolgo obstane na ustnicah in za seboj zaradi kremaste teksture pušča prijeten vlažilno-negovalni občutek. Na notino.si je na voljo 10 odtenkov te šminke, jaz sem trenutno nadvse navdušena nad mesnatim odtenkom Terracota, zelo ljubi so mi tudi French Rose, Burgundy in Plum, a zadnja dva sta rezervirana za malce bolj drzne make-up videze.

Na fotografiji nosim odtenek šminke Terracota, NOBEA Day-to-day.

Kot lahko opaziš na zgornji fotografiji, šminka ustnicam podari čudovit sijaj. Ob nanosu se ustnice počutijo nekako tako, kot bi na njih nanesla vazelin, le da je ta super-duper pigmentiran. Meni je res “wow”. Pa tebi? In si lahko misliš, da ta krasna šminka stane le 4,20 eur? Noro, a ne? 🙂

Ličenje sem zaključila z nanosom bronzerja na lička in senčenjem obraza. Za to sem uporabila kar enega svojega najljubših bronzerjev znamke theBalm, a dovoli mi, da se izdelkom te znamke malce bolj posvetim v eni izmed naslednjih objav. Naj bo danes vse v znamenju čudovite novitete v moji kozmetični torbici. NOBEA, hvala, ker si mi prekrižala pot. In notino.si, hvala za čudovito rojstnodnevno darilce. Z njim bo ustvarjanje jesenskih make-upov v pravi užitek.

Foto: Tina Medvešček

You Might Also Like