Koncept PR

To je pravi naslov za nakup maturantske in poročne obleke

11/04/2016

Znamka Galileo – all for men, kot pove že njeno ime, je znamka, ki moškemu ponuja vse, kar potrebuje. S kar štirimi prodajnimi mesti, ki se trenutno nahajajo v Sloveniji, nova prodajna mesta pa bodo že kmalu odprla svoja vrata, ponuja oblačila in modne dodatke, ki izpopolnjujejo stil sodobnega moškega. Ne glede na to, ali ta išče lahkotno majico in hlače za sproščene trenutke dneva, poslovno obleko za karierne podvige ali svečano obleko za posebne priložnosti, je modna znamka Galileo pravi naslov. S svojo ponudbo, ki velja za popoln spoj urbane in klasične moške mode, uspešno kljubuje svetovnim trendom, kar je med fotografiranjem kampanje potrdil tudi obraz znamke, na Hrvaško poročen Brazilec Pedro Soltz: »Navdušen sem nad novimi modeli oblačil. Kolekcija prav zares sledi najnovejšim trendom v svetu mode. Na snemanjih imam pogosto možnost nositi različne obleke in srajce, a priznati moram, da Galileo po kvaliteti spada v sam vrh. Veseli me, da sem lahko ponovno snemal kampanjo na Hrvaškem, ki je nenazadnje moj drugi dom!« Galileo_Poročna obleka 4

V kolikor se moški po nakupih poročne ali maturantske obleke ter njej pripadajoče srajce, kravate, metuljčka ali pasu odpravi v eno izmed trgovin Galileo, torej ni bojazni, da ne bi na tako pomemben dan izstopali z dovršenim slogom, plodom idealnega razmerja med visoko kvaliteto in denarnici prijazno ceno. Maturantje bodo letos zablesteli v čisti eleganci kraljevsko modre barve ali pa se odločili za nekoliko hipsterski videz ter med seboj skombinirali sodobno eleganco s športnimi in retro elementi. Kravate in robčki drznih vzorcev, opazne ure in hozentregarji so torej nepogrešljivi detajli modernega maturanta ali mladostnega moškega, ki v vsakem trenutku dneva stavi na popoln osebni slog.

Galileo_Maturantske obleke

Bodoči ženini bodo blesteli v kovinsko svetlečih materialih sive, črne in modre barve, svoj videz pa bodo začinili s kravatami različnih širin, metuljčki, robčki v žepku suknjiča, urami in pasovi. Galileo – all for men je torej modna blagovna znamka, ki poudarja moč sodobnega, samozavestnega in uspešnega moškega, saj moškemu omogoča, da poudari svojo močno osebnost s kvalitetnimi in trendovskimi oblačili.

Galileo_Poročna obleka 2

Morda obleka res ne naredi človeka, a z lepo obleko zagotovo ne boste ostali neopaženi. Bodite drugačni – nosite Galileo.

Želite izvedeti več o znamki Galileo? Obiščite:

Facebook: https://www.facebook.com/GalileoAllForMenSlovenija/?ref=hl

Spletno stran: http://galileo.com.hr/

Trgovine: Europark Maribor, Supernova Rudnik-Ljubljana, Qlandia Novo mesto in Qlandia Nova Gorica

You Might Also Like