Beauty

“It” frizura letošnje pomladi: Dvojna boksarska kita

25/02/2016

Včeraj sem kot urednica portala Etiketa Magazin snemala nove blogerske objave za spletno stran Sportine. Jasno, se “bad hair day” pojavi ravno takrat, ko je to najmanj potrebno, ampak ne srečo so tukaj lepotni modni trendi, ki rešujejo tudi v takšnih situacijah. Tako imenovane “double boxer braids” ali po naše dvojna boksarska kita, torej dve francoski kiti, ki se vijeta od vrha glave proti konicah las in spominjata na kite, ki jih nosijo boksarji v ringu, so navdušili članice Jenner-Kardashian, Hailey Baldwin, Vanesso Hudgens, Katy Perry in Rito Oro, z njim pa se že nekaj časa spogledovala tudi jaz. Za to frizuro pač potrebuješ par prostih spretnih rok, ki žal pri meni nista vedno na voljo, ampak včeraj zjutraj se me je usmilila moja mami in mi spletla dve trendovski kitki, ki veljata za “it” frizuro letošnje pomladi.

Med pletenjem se je sicer malo razburjala, češ da ni pletla francoskih kit že, od kar sem bila jaz majhna in da bi za kaj takšnega potrebovala več vaje. Meni pa se njen izdelek, ki je nastal ob 6h zjutraj, prav dopade, pa čeprav je nekoliko “messy” videza. Hvala, mami! Frizura me je tako navdušila, da mislim, da se bo letošnjo pomlad pogosto znašla na moji glavi.

Eva Ahačevčič_Boksarska kita_Lepota_Double boxar braid 4Eva Ahačevčič_Boksarska kita_Lepota_Double boxar braidEva Ahačevčič_Boksarska kita_Lepota_Double boxar braid 2Eva Ahačevčič_Boksarska kita_Lepota_Double boxar braid 3

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like