Comfort zone

“Imela bi še enega otročka!”

08/07/2020

Ljubezen na prvi pogled! To se je zgodilo, ko je moje oko prvič uzrlo izdelke znamke Liewood Design v trgovini Mali zakladi. Prvi izdelek, ki sem si ga zamislila za Milo, je bil rožnat kopalni plašček z ljubkimi mačjimi ušeski. Sledilo je rahlo zatišje s ponudbo te znamke pri nas, lani so nas očarali s svojim ljubkim plažnim programom, letos pa … Oh in ah, očarana sem nad ponudbo in mirno lahko rečem, da je Liewood Design v tem trenutku moja najljubša otroška znamka.

Prepričaj se, zakaj je Liewood Design, moja najljubša znamka in preveri ponudbo: TUKAJ

Čudovite skodelice za prigrizke in lončki s slamicami so nama z Milo delali družbo že v pomladnih dneh, ki smo jih skupaj preživljale v karanteni. Prav nič nama ni manjkalo. Nisva pogrešali ne plaže, ne izletov, na domačem vrtu sva si naredili piknik z zdravimi prigrizki in skupaj preživljali najlepše možne trenutke. Malce sva jedli, malce sva brali knjigice, malce sva z zalivalko zalivali grmičke po vrtu … Lepo je bilo!

Silikonske posodice, slamice in kozarčki so, z ušeski in v čudoviti retro barvni paleti ne le neverjetno luškani, pač pa so fini tudi zato, ker se ne razbijejo, kozarčki so izdelani za otroške ročice, vse skupaj je pralno tudi v pralnem stroju. Ob slamicah je priložena tudi ščetka, ki omogoča čiščenje slamic, da so te res kar najdlje uporabne in ne dobijo nikakršnega vonja, tudi na grizenje so odporne. Ne vem, kako je z vašimi otročki, a moja Mila najraje na svetu grize slamice 😀

Seveda so pri Liewood Design mislili tudi na brezskrbne poletne dni na morju in na brezskrbne trenutke na poletnih potepanjih. Termo stekleničke in posodice, nahrbtniki, posodice s pokrovčki, igračke za na plažo, obroči za plavanje, poletni sandali in kopalna moda … Karkoli s podpisom te znamke primeš v roke, se ti stopi srce.

Takoj po preklicu karantene nas je pot vodila na enodnevni izlet v Piran. Mila je takrat vsa navdušena in očarana prigrizke spakirala v nahrbtnik, čim smo prišli v Piran, pa si je slekla oblekico in ves dan uživala v svojih novih kopalkah v retro rjavi barvi, z ljubkimi pikicami in volančki, ki se okoli pasu vijejo kot krilce, ter sandali za v vodo. To je bil res njen dan! Kako je uživala na tisto čudovito majsko popoldne!

Res je prava mala fashionista! Rada je lepo oblečena. Že sedaj ima svoje zahteve in Liewood Design ji neverjetno paše. Čeprav je v uporni NE fazi, je nad to znamko navdušena in ji nikoli ne reče NE. Aleluja!

Poleg enodelnih kopalk v ponudbi znamke najdemo tudi dvodelne kopalke ali le spodnje dele. Jaz sem ji izbrala še črtaste dvodelne kopalke, ker se Mili noro fajn zdi, če lahko nosi modrček tako mami :D, a še bolj kot to, velja izpostaviti ponudbo klobučkov in drugih pokrival z UV zaščito. Jaz nekako nisem uspela Mile fotografirat s klobučkom, ker jo je bilo na morju strašansko težko loviti na plaži, a mi smo tem klobučkom zvesti že tretje poletje in so res vrhunski, saj pokrijejo ramena in hrbet in nudijo dobro zaščito soncu najbolj izpostavljenih mest.

Poleg kopalk pa za nakup sezone veljajo še zgornji roza sandali s pikicami (na voljo so sicer v ogromno barvnih različicah), ki so res udobni, hvaležni za kombiniranje in čiščenje, pa tudi Mila jih nadvse rada nosi. V njeni starosti je pomembno tudi, da so enostavni za obuvanje in jim je kos tudi v tem smislu. S temi sandali je obuvanje – šala mala!

Svoje navdušenje nad znamko zaključujem s tistim, s čemer sem začela. Kopalnim plaščkom. Letos se navdušujem nad mustard barvo, zato sem v tem odtenku vzela tudi plašček z najbolj ljubkimi zajčjimi ušeski na svetu, ki prav fino pogrejejo telešček, ko ga končno uspemo spravit iz vode.

Za konec naj povem še nekaj … Ko Liewood Design zagledaš na policah Malih zakladov, ko izdelke primeš v roke ali na njih le paseš oči, ko se oko ustavi tudi na tistih igračkah in posodicah za dojenčke, se, kar od nekje, iz nenada, pojavi misel: “Imela bi še enega otročka!” ali pa vsaj: “Zakaj ni bilo tega, ko je bila Mila dojenček!” 😀

You Might Also Like