Fashion My style

Hodeča gorčica? Pa kaj potem!

29/02/2016

Gorčično rumeno barvo že od nekdaj obožujem! Zdi se mi izvrstna popestritev garderobe, sploh v pomladnem času, ko po umirjeni zimi vsi iščemo mogočne kose, ki bodo v eni potezi prevetrili našo garderobo. Če kaj, potem je plašč za takšne situacije prava izbira in neskončno vesela sem, da sem na obešalniku novo odprte trgovine Terminal3 zaplenila tega iz neoprena. Stilirala sem ga z opečnato tuniko iz tila in pastelno rožnatim odtenkom majčke. Tudi ta dva kosa sem našla med bogato ponudbo trgovine s konceptom Terminal3. Če so ti izbrani kosi všeč, pohiti, kajti trgovina Terminal3 deluje butično in ima vsakega od kosov na zalogi v le nekaj primerkih.

V stajlingu mi družbo delajo še torbica New Yorker, usnjene hlače Only, salonarji Deichmann in prečudovita ročno izdelana ogrlica Rose Gold Royal Necklace, ki jo najdete v novi kolekciji Katje Koselj. Ogrlica Rose Gold Royal Necklace je narejena na osnovi barvane bakrene žice, po kateri se prepletajo Rose Gold kristali, brušeno steklo in SWAROVSKI® ELEMENTI. Katja Koselj vam jo izdela po naročilu, na podlagi dveh izbranih barv, tudi kamni in kristali se dodajajo po vaših željah.

Nosim:

Oblačila trgovine Terminal 3 (Facebook: Terminal3)

Hlače Only

Ogrlica Katja Koselj (Spletna stran: Katja Koselj)

Čevlji Deichmann

Torbica NEW YORKER

Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_NeoprenEva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 6Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 5Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 4

Ali si vedel/a? Da nastane takšna fotografija med hojo, je potrebno narediti kar nekaj sprehodov na relaciji petih metrov. Enkrat mi lasje med hojo povsem zakrijejo obraz, drugič oblačila ne delujejo sinhrono z gibanjem, tretjič mižim ali sem čudno nagnila obraz … in ko že misliš, da vse štima, je fotografija meglena in zabrisana. Ko sem se takole sprehajala v tem umazano rumenem plašču in končno dobila nekaj všečnih fotografij, me je moja prijazna fotografinja pohecala: “No, ti hodeča gorčica, me veseli, da si končno zadovoljna.”

Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 3Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 7Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 2Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 1Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 9Eva Ahačevčič_Terminal3_OOTD_Ženski plašč_Neopren 8

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like