Koncept PR

F&B Acrobatics predstavljata prevozno sredstvo z lastnim podpisom

25/03/2016

To, kar je za njiju le običajen dan, je za običajnega smrtnika nepredstavljivo dejanje. Filip Kržišnik in Blaž Slanič, slovenski in tuji javnosti znana pod imenom F&B Acrobatics, sta akrobata, ki se vsakodnevno soočata z ekstremnimi situacijami. Na prvi pogled neizvedljivi gibi ob pogledu nanju postanejo lahkotno dejanje, ne bojita se vrtoglavih višin, hoja po roki pa je za njiju postala skoraj tako enostavna kot hoja po nogah. A tokrat sta šla ekstremna akrobata še korak dlje in njunim manevrom dala nov zalet in svež pristop. Zakaj bi zaplavala v rutino, če lahko ponudiva nekaj novega, sta si rekla in se povzpela na kolesa. V sodelovanju s podjetjem Robotix, ki je na slovensko tržišče pripeljalo inovativno prevozno sredstvo nove generacije, električno rolko Robbo, predstavljata Robbo F&B Acrobatics.

Robbo F&B Acrobatics 11

Filipa in Blaža je prvotno navdušila manjša različica Robba, model R5, a nad novejšim, večjim in še bolj izpopolnjenim modelom Robba R5, modelom Robbo F&B Acrobatics, ki nosi njun podpis, ne skrivata navdušenja: »Pa naj bo za pomoč pri gibanju ali pa za izvajanje se bolj norih in ekstremnih akrobatskih trikov – Robbo F&B Acrobatics je vrhunska naprava tako za zabavo kot za vsakdanje življenje. Gibanje na povsem novem nivoju!«

Robbo F&B Acrobatics 33

Gibanje na »hoverboardu« Robbo F&B Acrobatics ni navdušilo le izjemno spretnih akrobatov, pač pa vse posameznike, vpete v urbano okolje, ki med delom najdejo čas zase in znajo uživati. Uporabljajo ga plesalci, osebje v podjetjih in drugi uporabniki, ki se želijo zgolj zabavati in si olajšati pot na delo, v šolo ali na trening, si izboljšati motorične spretnosti in stabilnost. Robbo F&B Acrobatics, ki prenese do 120 kg teže in z enim polnjenjem naredi do 20 km, je primeren za ravne in »off road« površine. Popeljete ga lahko s hitrostjo do 15 km/h, pri tem pa ga odlikujejo precizna izdelava, izjemne tehnične lastnosti, stabilnost, udobnost vožnje, eleganten dizajn, odpornost na zunanje vplive in zelo enostavna uporaba, saj se ga lahko vsak nauči voziti že v nekaj minutah!

Robbo F&B Acrobatics 55

Ob nakupu kateregakoli modela Robba v spletni trgovini na robbo.si lahko pod kodo loveeva10 koristite 10% popust.

Več o električnih rolkah Robbo na povezavi http://robbo.si/

Filip in Blaž nosita oblačila modne hiše Ikona

Foto: Bit Sever

You Might Also Like