Beauty

En napitek, deset močnih nohtov!

19/02/2017

Punce, živjo. Tokrat bom ponovno malo zaromala v lepotne vode in se dotaknila predvsem nege nohtov. Naj vam povem, da, odkar pomnim, slovim po neverjetno močnih nohtih. Morda so bili malce lomljivi na prehodu letnih časov, sploh iz zime na pomlad, ampak sicer z njimi res nisem imela nikakršnih težav. V poletnih in zimskih mesecih so bili močni kot skala, zlomili pa se niso, dokler jih nisem sama pristrigla ali si jih po kakšni neumnosti zlomila sama. Zakaj neumnosti? Noht se mi ni nikoli zlomil med delom, pač pa, ko sem nerodno zaprla vrata avtomobila ali med zapenjanjem gumba na kavbojkah. To so bile res situacije, ki so mi kar malo zamorile dan 🙂 🙂 🙂 No, sedaj si prav dolgih nohtov itak ne puščam več, imam pa kljub vsemu rada, da so na pogled lepi in čvrsti, pa četudi niso nalakirani. Ne vem, kaj se je z njimi zgodilo letošnjo zimo, a moji nohti so se začeli cepiti in posledično so postali precej lomljivi. Nič mi ni bilo jasno, ker je bil to zame res nov pojav in povsem nepričakovana težava. Vem, grde nohte bi lahko hitro skrila, se odpravila h kozmetičarki po gelish ali gelirane nohte in vse bi bilo spet lepo. Ker pa sem si že leta nazaj zadala, da bom lepotne reči reševala od znotraj in ne bom iskala hitrih rešitev, ki bi le prikrile težavo, sem se tudi tokrat podala na lov za izdelkom, ki mi bo pomagal ponovno vzpostaviti močne in zdrave nohte. Predvidevala sem, da je srž težave v pomanjkanju beljakovine kolagen. Čeprav gre za najbolj zastopano beljakovino v telesu (pretežno kot sestavina hrustanca, vezivnega tkiva, tetiv, kosti, kože, nohtov in zob) in je zaslužna za močne kosti, pravilno delovanje mišic, zdrave sklepe in hrustanec, lep videz kože, nohtov in las, pa se po 25. letu proizvodnja kolagena upočasni, kar se kaže v manj elastični in prožni koži, nastajanju prvih gub in celulita, manjši gibljivosti telesa, pa tudi v lomljivih nohtih. Odločila sem se, da bom dala priložnost izdelku Collagen Beauty Gel, ki poleg kolagena vsebuje še vitamin C, vitamin B5, biotin in nacin, vse to pa so sestavine, ki pripomorejo k lepšemu in bolj gladkemu videzu kože, glajenju gub ter lepši strukturi las in nohtov.

Collagen Beauty Gel je napitek z okusom pomaranče, ki sem ga 14 dni pila vsako jutro na tešče. Naj povem, da sem v 14 dneh na nohtih res opazila spremembo; izdelek sem pila v januarju in od takrat so razcepljeni nohti resnično izginili, moje prste pa ponovno krasijo zdravi in močni nohti. Nič več niso razcepljeni in lomljivi, kar sem tudi testirala. Nohte sem si pustila rasti do dolžine, ki sem jo nosila včasih in so zdržali vse do trenutka, dokler se nisem nad njih spravila s škarjicami in pilico. Tudi sedaj, ko je od pitja Collagen Beauty Gela minil že več kot mesec dni, se nohti dobro držijo in resnično sem vesela, da se je njihova struktura v tako kratkem času izboljšala. Vse, ki imate, torej, podobne težave z nohti (ali pa kožo, lasmi, sklepi) kot jaz, izdelek Collagen Beauty Gel 100% priporočam.

Kje lahko kupiš Collagen Beauty Gel? Do njega te loči le nekaj klikov. Obišči spletno stran http://www.kolagengel.si/ in že v nekaj dneh bo rešitev za tvoje lepotne in zdravstvene težave na tvojem naslovu!

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like