Fashion My style

To so čevlji, ki jih letos obožujem!

15/05/2017

Ob vstopu v pomlad se je zvrstilo kar nekaj modnih dogodkov, tudi takšnih, ki napovedujejo trende na področju pomladno-poletne obutve. V čevlje sem zaljubljena. Imela bi vse, a na koncu se pri nakupih vedno tepem po prstih in umirjam svoje apetite, saj pozornost namenjam predvsem udobju. Moji dnevi so namreč precej leteči: fotografiranja za blog, stiliranja različnih projektov, obiskovanje dogodkov, urednikovanje … Vsak moj dan zahteva veliko discipline, pa tudi ogromno stanja, zaradi česar si ne predstavljam, da bi, tako kot nekoč, nosila visoke petke prav pogosto. Letos svoj lonček k situaciji prisloni še nosečnost in lahko si predstavljate, da preprosto hlastam za udobjem. A sem pač zaljubljena v modo in včasih me, tudi ko je v igri nosečnost, zapelje misel: “Tega ne bom veliko nosila, a te sandale z vrtoglavo peto preprosto rabim!”

Nekaj svojih letošnjih modnih sladkorčkov na področju obutve sem vam že predstavila. Pomlad je pri meni zagotovo minila v znamenju srebrnih oxfordk (iz TE objave) in neskončno udobnih športnih copat (iz TE objave), nikakor pa se nisem mogla upreti trem parom čevljev, ki so prav tako učinkovita popestritev moje police s čevlji. Če me vprašate, katera obutev ne sme manjkati na polici s čevlji, so to zagotovo vrtoglavo visoki sandali boemskega prizvoka z vezalkami in loafer natikači. Jaz sem svoja “must have” parčka našla v Deichmannu in sta iz The Star kolekcije Ellie Goulding. Rdeči sandali so prava paša za oči in so me navdušili že na Deichmannovem dogodku. Priznam, da jih ne nosim prav pogosto, saj trenutno nisem ravno v stanju za njih, a nekajkrat so v zadnjih tednih res rešili in so lepo začinili moj stajling (enega si lahko pogledaš TUKAJ). Natikači so moja trenutna ljubezen in toplejši, kot so dnevi, raje jih imam. Vem, da se moški precej zgražate nad njimi, saj vas spominjajo na copate vaših babic, a loafer natikači so v mojih očeh prekrasen, noro uporaben, zares stajliš in izjemno udoben trend. Res mi pašejo k trenutni situaciji in so top izbira letošnje tople sezone. Na blogu sem jih že nosila v TEJ objavi.

Poleg udarnih čevljev pa me letošnjo pomlad precej pogosto rešijo tudi “peep toe” sandali v sivo-bež odtenku in z le nekaj centimetrsko peto. So prav tako iz Deichmanna in so presenetljivo mehki, kot copatek. V gležnju se zapirajo na ježka, zaradi hvaležne barve pristajajo na tisoč in eno kombinacijo (jaz sem jih TUKAJ skombinirala z jeans obleko), povsem oprimejo nogo in ji nudijo 100% stabilnost. Mislim, da vsaka ženska v svoji omari s čevlji potrebuje en tak par čevljev, ki jo reši vedno … no, skoraj vedno 😀

To je moj letošnji nabor čevljev zaenkrat, a imam že ogledanih nekaj sladkorčkov, ki se jim bom le stežka uprla. Kaj pa v teh dneh prevladuje na tvoji polici s čevlji?

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like