Fashion My style

Če bi bila še enkrat maturantka …

20/01/2016

Čas maturantskih plesov je pred vrati in prepričana sem, da vse maturantke že ogledujete oblekice, v katerih boste odplesale iz srednješolskih klopi. Trendi so različni, ponudba izjemna, okusov pa toliko, kot je maturantk. Za vas sem se sprehodila skozi ponudbo salona Sanjska obleka (Perovo 30, Kamnik), kjer se lahko pohvalijo z največjo izbiro maturantskih in svečanih oblek v Sloveniji, prijazna lastnica Janina Perko pa mi je zaupala, za katerimi oblekami je največ zanimanja in kakšni so pravzaprav trendi na področju izbora maturantskih oblek.

Precejšnje zanimanje vlada za pastelno rožnatimi kreacijami. So damske in pravljične, a še vedno tako zelo nežne in romantične. Med najbolj priljubljeno kreacijo se tako uvršča dolga večerna toaleta s prečudovitim čipkastim zgornjim delom …

960_GIF_5

… ne le za izposojo, pač pa tudi za nakup pa se dekleta zanimajo tudi, ko med ponudbo v Sanjski obleki naletijo na krajšo tu-tu obleko, ki spominja na obleke balerin.

960_GIF_4

Drzna dekleta, ki so rada v središču pozornosti in obožujejo glamurozen disko stil 80-ih, se pogosto odločajo za bleščeče oblekice. Slednjo, ki je precej kratka, svetujem manjšim dekletom. Lahko ste prepričane, da boste huda konkurenca dolgonogim in visokoraslim sošolkam.

960_GIF_2

Odprti hrbti so v zadnjem času pravi hit in dekleta se zanje odločajo raje, kot pa za razkrivanje dekolteja in kazanje nog. Prečudovita črna obleka je tako prava izbira za vse tiste, ki rade pokažete svojo zapeljivo naravo in nakažete svoje atribute, a še vedno stavite na prefinjen videz.

960_GIF_6

Boho stil je v zadnjem letu prevzel vse kotičke naše garderobe, tudi ko beseda nanese na svečane trenutke. Tako boste maturantke za svoj boho videz izbrale snežno belo čipkasto obleko širšega kroja z dolgimi rokavi in tako kot prava hipi zvezda zavzele plesni parket.

960_GIF_3

Če imate rade udobje in bi se želele na večer maturantskega plesa počutiti kot metuljčica, vam svetujem izbor asimetrične lahkotne zelene obleke, ki bo zaplapola med vašim gibanjem. V njej boste težko neopaženi!

960_GIF_1

V kolikor prisegate na klasično eleganco in zvezdniški videz iz rdeče preproge, pa vam svetujem izbor temno modro večerne toalete s prečudovito dekoriranim zgornjim delom. Prosojni materiali, bleščeče perle in malček čipke bodo pika na i vašemu glamuroznemu maturantskemu stilu.

960_GIF_7

Foto: Katarina Veselič

Več sanjskih oblek najdete na spletni strani www.sanjska-obleka.si

Za prostor se zahvaljujem osebju Gradu Jable – FB Grad Jable

You Might Also Like