Comfort zone

Cake smash: Vse najboljše, Mila!

25/08/2019

Tako! Praznovanje Milinega drugega rojstnega dne je za nami. Letos se je super izšlo, saj je bil 24.8. ravno na soboto in smo lahko praznovanje izpeljali prav na njen dan. Imeli smo se čudovito in obljubim, da bom kmalu delila nekaj utrinkov iz Let’s Flamingo zabave. Tokrat bi ti rada pokazala nekaj fotografij cake smasha. Sprva smo k fotografiranju pristopili čisto klasično in prvi del fotografiranja ob tortici napravili v studiu. Pred Milo v čudoviti beli oblekici smo postavili tortico z napisom “dve” in vanjo je pomakala in zapikala prstke. Sprva zelo previdno in z rezervo, v nadaljevanju malce bolj suvereno in z vedno večjo željo po še. Vmes se je nasmihala, pozirala in, na presenečenje nas vseh, res lepo sodelovala.

Čeprav so studijske fotografije nekaj izjemnega in stene kar kličejo, da jih okrasimo z njimi, sem si zaželela, da drugi del cake smasha z družinskim fotografiranjem izvedemo v naravi, v našem okolju, tam, kjer se Mila res dobro počuti. Podali smo se na bližnji travnik v bližini našega doma in tam ustvarili nekaj fotografij, polnih življenja in pristnih trenutkov. Mislim, da so fotografije krasne in sem v njih zaljubljena, a so tudi dokaz, da lahko cake smash izvedemo v naravi, brez pompoznih dekoracij in brez da otroka (in velikokrat tudi moža) silimo v sterilno studijsko fotografiranje. To pišem zato, ker smo mamice v večini primerov tiste, ki si želimo tovrstnih fotografiranj, očijem se to zdi malo brez veze, moje izkušnje z Milo pa so pokazale tudi, da ji studio ni okolje, v katerem bi se zlahka sprostila.

Še več fotografij iz cake smasha v naravi najdeš na povezavi: Pismo za Milo

Ob tej priložnosti bi se res rada zahvalila Tini Medvešček za čudovito ujete trenutke, ki nas bodo za vedno spominjale na ta magični čas, na Miline igrive kodrčke, na njen iskriv nasmeh, na njeno plahost in zadržanost, predvsem pa na zvrhano mero navihanosti in norčavosti.

Foto: Tina Medvešček Photography

 

You Might Also Like