Beauty

Love, Eva ♥ ocenjuje: Krema za oblikovanje postave Intheline

11/06/2016

Začelo se je! Počasi odštevamo dneve do uradnega prihoda poletja, s krpicami, ki več razkrivajo kot odkrivajo, pa smo se lahko srečale že v minulih, precej toplih dneh. Vse me, ki med zimskim spanjem nismo storile dovolj zase, svoje telo in fizično počutje, je sedaj nastopila panika. Lahko sploh še kaj naredim na tem, da bom med poletjem fit? Hmm! Upanje mi je vlila krema Intheline, ki jo z letošnjo pomladjo predstavlja podjetje INTL d.o.o. Po opisu sodeč obljublja čudeže, s svojimi objavami so me prepričale tudi številne znane Slovenke, ki so kremo že testirale in v nekaj dneh dosegle zavidljive rezultate.

Naj centimetri odplavajo še pred poletjem ...

Naj centimetri odplavajo še pred poletjem …

Sama sem začela kremo uporabljati dobra dva tedna nazaj. Nanesla sem si jo vsak večer po tuširanju, večkrat sem med tuširanjem opravila še piling in tako kožo pripravila na sprejem aktivnih sestavin v kremi za topljenje podkožne maščobe. Za čudež na področju pasu, bokov, stegen in zadnjice naj bi poskrbeli sestavini, ki učinkovito znižujeta kortizol. Ena sestavina se nahaja v roži Rhodiola, druga v golostebelnem korenu ali Licorici. “Intheline Slimming cream je trenutno edina krema, z edinstveno formulo iz obeh ključnih sestavin, Rhodile in Licorice z dodatki zdravilnih in učinkovitih sestavin citrusov in olja sončnic ter cipres,” pravijo na podjetju INTL d.o.o. na spletni strani www.intheline-cosmetics.com, kjer lahko kremo tudi naročite.

Te bele hlače so mi bile pred uporabo kreme Intheline povsem oprijete ...

Te bele hlače so mi bile pred uporabo kreme Intheline povsem oprijete, a postajajo vedno bolj baggy …

Gotovo vas sedaj že zelo zanimajo moji vtisi o kremi? V preteklosti sem se pri oblikovanju telesa reči vedno lotevala precej polovičarsko – ali sem se mazala samo s kremo ali sem samo pazila na hrano ali sem se veliko ukvarjala s športom. Letos sem k zadevi pristopila celostno, kar je tudi najbolj smiselno in priporočljivo. Z začetkom uporabe kreme Intheline sem začela obiskovati treninge pri osebnem trenerju Damjanu Verhovcu, posledično sem začela paziti tudi na prehrano in dovolj popite tekočine. Rezultati so se jasno pokazali precej hitro – čutim, da je moje telo bolj čvrsto, počutje precej boljše, koža pa bolj napeta. Izgubila sem pol centimetra okoli vsakega stegna in en centimeter okoli bokov, kar pripisujem kombinaciji vsega, kar sem v zadnjih 14 dneh spremenila v svojem življenju. Za bolj napeto in gladko kožo pa gre zahvala kremi Intheline, v to sem prepričana. Krema mi je všeč zaradi nežnega vonja, elegantne črne embalaže in predvsem, ker nič ne draži kože, a učinkuje …  Sprva sem dobila občutek, kot da krema deluje kot vakuum. Najprej maščobna tkiva privzdigne na površje in je po nekaj dneh uporabe koža še celo bolj pomarančna kot sicer, a če z njo vztrajate, odplakne maščobo iz telesa in rezultat je prekrasna gladka koža, brez kakršnih koli grudic. Kreme nisem porabila še v celoti, zato končnih vtisov še ne morem podati, vas bom pa o njih obvestila na svojih družabnih omrežjih – Instagramu in Facebooku. Čeprav izguba centimetrov zaenkrat še ni velika, po oblačilih čutim, da sem na dobri poti …

Foto: Katarina Veselič in jaz

You Might Also Like