Comfort zone

Ali bom postala mami blogerka?

31/08/2017

Če me redno spremljaš, potem boš rekla, da so te fotografije kar malo izven konteksta. Na njih imam še trebušček, zdaj pa je Mila že pri meni, trebušček pa počasi kopni (ampak reeeeees počasi 😀 ) To objavo sem planirala nekje v sredini prejšnjega tedna, pa me je Mila malo presenetila in pohitela na ta svet. Nič lepšega! O tem ti bom kaj več napisala v kakšni naslednji objavi, v tej pa sem ti želela odgovoriti na vprašanje, ki sem ga zadnje dneve pogosto prejela, in sicer: Ali boš sedaj postala mami blogerka?

Sprva me je to vprašanje kar malo presenetilo, potem sem ga prejela tolikokrat, da sem o njem začela resno razmišljati. V katero smer naj zdaj zapeljem svoj blog? No, dileme so se hitro skristalizirale in odgovor je sedaj jasen. Prihod Mile bo vsekakor vplival tudi na vsebine mojih objav. Marsikateri tekst, skovan na tipkovnico mojega Lenovo Yoga, se bo navezoval na otroški svet. Mila mi je zatresla tla pod nogami, z njo se je kar malo ustavil čas in prepričana sem, da bo z njo moje življenje še bolj pestro, barvito in razgibano, kar pa bi želela prenesti tudi v moj Love, Eva svet. Otroška sobica, vozičkanje, pleničke, jok, igračke, otroška prehrana, pa tudi ljubka otroška oblačila … vsekakor bom s teboj delila vsaj kakšno svojo izkušnjo, vezano na meni novo področje, ki ga sedaj spoznavam le teden dni in mi vedno bolj leze pod kožo. Vsekakor sem rada mami! To je jasno …

Še vedno pa ti nisem odgovorila na vprašanje, ali bom postala mami blogerka. Rada sem mami, a mislim, da je očitno, da modni in lepotni svet obožujem, da predstavlja velik del mojega življenja in se mu nikakor ne želim odpovedati. Že v prvih septembrskih dneh bom s teboj delila novo večje modno sodelovanje in z njim cel kup stilskih nasvetov za moje noseče in ne noseče sledilke, obeta se tudi nekaj zanimivih lepotnih zgodb, morda bom imela zdaj spet več časa tudi za pripravo kakšne zdrave sladice, v eno izmed datotek na Lenovo Yoga pa bi rada shranila tudi fotografije, v katerih črpam inspiracijo in s teboj delila svoje modne navdihe. Vsekakor bo jesen na Love, Eva vsebinsko razgibana in potrudila se bom, da bo vsakdo, ki bo obiskal moj blog, našel nekaj zase.

Nosim:

Obleko Pri mamici (kupiš jo lahko TUKAJ)

Več o Lenovo Yoga: TUKAJ

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like