Comfort zone

Adijo, enka, adijo, voziček! Čas je za kolo!

08/09/2018

Najprej delaš znanost iz vozička, naštudiraš kolesa, košare, šasije in športne sedeže, se po tehtnem premisleku odločiš za nakup najboljše mašince, v kateri bo otrok preživel dobršen del svojega prvega leta življenja. Vmes se pojavi še potreba po mareli in doktoriraš še na tem področju. A leto se obrne kot bi trenil in nastopi trenutek, ko otroku ni več do dolgih sprehodov v vozičku. Raje kot to bi hodil poleg mamice in po možnosti držal za nakupovalno košaro in voziček skupaj z mamico rinil naprej. Mila je trenutno v tej fazi. Neverjetno hvaležna za svoje nogice pogumno raziskuje svet in ne priznava utrujenosti tudi, ko še komaj stoji. Pogosto se zgodi, da me odločno prekine, ko jo skušam posesti v voziček, in začne kazati na drugo prevozno sredstvo. Če se že mora peljati, potem pristane na tricikel.

V kolikor me spremljaš na Instagramu, potem zagotovo veš, da se je Mila v drugo leto svojega življenja dobesedno zapeljala. Za darilo je namreč prejela Srečkota, Lucky3in1, leseni poganjalec, tricikel in skiro, ki raste z otrokovim razvojem, njegovimi željami in potrebami, od 18 meseca do 5. leta starosti. Mila je sicer v tem trenutku morda še malenkost premajhna za ta čudovit, v mojih očeh totalno stajliš in inovativen slovenski izdelek, ki združuje tri najbolj priljubljene oblike koles, a verjamem, da bo tekom leta, ko pridobi še kak centimeter, že pogumno šibala z njim naokoli.

Med prvimi oblikami, ki se priporočajo in ustrezajo starosti 1,5 leta, je poganjalec. A ker Mila trenutno z njim še ni stabilna, sva z Darjanom raje sestavila tricikel, da se lahko Mila nanj usede in se tako spoznava s svojo novo pridobitvijo. Čez nekaj mesecev ji bova sestavila poganjalca in takrat se bo prava igra z Luckyjem šele pričela. Pa ne le igra, Lucky3in1 pomaga pri razvoju rok in celotnega telesa, razvija koordinacijo in ravnotežje ter krepi mišice na rokah in nogah. Resnično sem navdušena nad konceptom te igrače, ki bo Milo v resnici spremljala skozi celotno predšolsko obdobje in bo v družinsko življenje vnesla zabavo, kreativnost, aktivnost in zagotovo veliko spominov. Se ti vsekakor še javim okoli tega izdelka in zaupam, kako napreduje vožnja z njim. Do takrat pa te povabim, da si Lucky3in1 pobližje pogledaš na Otroškem bazarju (Gospodarsko razstavišče, 14.-16. september) in na sledeči povezavi: www.lucky3in1.com 

Foto: Sandra Vidmar, Moja galerija

You Might Also Like