Fashion My style

50 odtenkov sive

13/10/2016

Ne, nikakor nisem tako pestro siva kot karakter Christiana Greyja, a kljub temu je ta stajling oblečen v kar nekaj odtenkov sive, ki pa je, če sem iskrena, meni zelo ljuba barva. Še posebej v jesenskem času. Zakaj? Ker je umirjena, a hkrati še vedno bolj diha kot, recimo, črna, po kateri pogosto posežemo v hladnih mesecih. Preprosto bolj vedra je in strašno hvaležna osnova za kombiniranje.

Tokrat sem se odločila za stajling, v katerem se počutim kot pobalinski reperček. Tako udobno, svobodno in kul. Širok pulover, izpod katerega kuka dolga srajca, stilirane z nekoliko prevelikimi boyfriendkami so mi resnično prijale na leteč jesenski dan, ko se preprosto nisem videla ven iz vseh opravkov. Nora na udobje, pač! In posledično na lahkotne materiale, na plastenje, asimetrične in široke kroje. Videz sem začinila z gležnjarji Mass, o katerih sem vam govorila nekaj objav nazaj (–> TUKAJ), Dieslovo torbico, ki s svojim pljuskom rdeče prav popestri sivino, in choker ogrlico … ja, ja, tisto iz splitskih štantov, ki sem jo nosila tudi –> TUKAJ 🙂 🙂 🙂 Kako vam je všeč?

Nosim:

Pulover in srajco Zara

Jeans in torbo Diesel

Pas Stradivarius

Čevlje Mass

eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-1-5 eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-1eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-1-3eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-11 eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-2eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_greyeva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-1-7eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-19 eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-18 eva-ahacevcic_love-eva_zara_sweater_disel_jeans_mass_shoes_ootd_grey-14

Foto: Katarina Veselič

You Might Also Like